Natti ...

Så där ja, nu har den heliga tiden kommit, tiden efter tio , då den varma och sköna sängen väntar !! Och nu ska den inte få vänta så länge till ,  haha ... Ska fixa till lite käk tills imorgon med innan jag lägger mig, sen blir det lite läsning från nya BODY tidningen jag köpte igår, ! Rofylld läsning ..  = ) ... Men men ..


Hörs imorgon efter 16.00 , ha det fint så länge ! Puss o kram !



/ Oscar


Onsdag kväll...

Sitter här vid datan nu och lyssnar på lite go musik, och musiken som just nu kommer ut från högtalarna är Bon Jovi - We Weren´t Born To Follow , en riktig höjdar låt ! Hörde den första gången idag på radion på jobbet, och satan vad radion höjdes ! Bon Jovi , the man , !! Kvällen idag har vart lugn , är lite trött nu, men det ska man vara med tanke på att man går upp 06.00 varje morgon, och därefter tränar hårt på gymmet .. Men man ska absolut inte klaga .. -_-    


Nu ska jag ner & kolla lite på tv , hörs senare innan det är läggdags !  = ) .. Tja så länge ..



/ Oscar


 




Onsdagsträningen...

Kom precis hem från gymmet nu, och passet gick oväntat bra faktiskt, trots man är lite förkyld .. Synd o klaga då ju .. Vi körde som sagt ben, och fan så jobbigt det var ! Övningarna vi körde idag var :


Ben :

Benspark - 4 set - 6/8 reps
Benpress - 4 set - 6 reps
Utfallsgång med hantlar - 2 set - Promenad längs golvet .
Sittande benpress (ett ben i taget) - 4 set - 8/10 reps

Därefter körde vi två magövningar, och dem var för mellan och sidomusklerna , härligt härligt . ! Därefter körde vi kardio, och idag fick det bli en rask promenad på löpbandet i ca 10 minuter ! 


Nu blir det dusch , sen käääk ! =  )Hörs sen ... 


/ Oscar 

 

Onsdag...

Tjeena hej !
idag är det då onsdag, och det innebär lill-lördag , vilket känns bra ! = ) Mer en halva veckan har gått, och allt flyter på som vanligt .. Har dessvärre blivit lite små förkyld , så känner jag har lite slemm o skit i halsen och där, men det går över ! = ) Bara man inte har ont i halsen så  .. ..

Ska ner o blanda till lite proteindrinkar nu, sen blir det gymmet vid halv 6, och då blir det ett grymt benpass ! Oj oj, kommer kännas fint . = ) Sen Förmodligen springa lite på löpbandet, eller köra intervaller, får se hur jag mår med tanke på förkylningen med , men men .. Någon form av kardio blir det iallafall efter träningen ! =  )


Hörs senare ! Puss tja !


/ Oscar



Tisdag - godnatt

Nu är klockan över tio , och jag hade tänkt o gå & lägga mig nu , med tanke på att man ska upp vid 06.00 imorgon igen, nya friska tag som man säger .. Kommer hem vid lite efter 4 , sen på kvällen blir det gymmet igen - och då blir det Benen som ska få sig en genomkörare som heter duga ! ... Det längtar vi efter , . = )

Nej , nu blir det sängen och lite läsning av nya BODY ... Hörs imorgon ! Natti !! . . .


/ Oscar



Thailand 08 !! ..

Tisdagsträningen...

Var hemma från träningen för ca en och halv timme sen, och passet gick kanon även ikväll ! Jag o Danne körde Rygg och Bicep idag ju, gott ! Och övningarna vi körde var :


Rygg :

Latsdrag bakom huvudet - 4 set - 6/8 reps
T-Bars med fristång - 4 set - 6 reps
Latsdrag med smaltgrepp (med egen vikt) - 4 set - Max
Sen körde vi en till övning, som man har raka armar på , sen drar man ner armarna raka till midjan, sen upp o ner så . Vet ej vad övningen heter, men körde 4 set , och 8/10 reps där ..


Bicep :

Skivstångscurl med EZ-stång - 4 set - 6 reps
Liggande stångcurl från golv - 4 set - 10/12 reps
Bicepcurls i cablecross - 4 set - 8 reps


Därefter körde vi intervallträning i ca 10 minuter, tufft tufft, men härligt ! = )


Käkade precis, och nu blir det en dusch, därefter Family Guy ! Hörs sen ..


/ Oscar



Tisdag...

Då är det tisdag , veckans segaste dag ! Men jag tycker ändå att tiden har gått snabbt idag , (för o vara tisdag) .. Har köpt den nya BODY idag med, så ikväll efter träningen blir det till o läsa lite !! Härlig läsning ..  = ) .. Handlar bland annat om intervallträning i denna utgåva, så det kan ju bli intresant att läsa det, med tanke med att jag tränar ju intervallträning själv .. :p ..


Har precis druckit en proteindrink nu innan jag ska till gymmet , och idag står det Rygg och Bicep på programmet .. Häärligt ! Nu ska jag byta om, sen dra ut mot lokalen .. ! Hörs sen ! Tja ..


/ Oscar


Måndagkväll..

Då är det måndag kväll, och jag är riktigt trött idag, kan kanske bero på det är måndag ? Så har riktigt stora planer på att gå och lägga mig nu, så man får sina timmar ! Och så man är utvilad till imorgon, på veckans segaste dag - Tisdag ... Så ja, jag tror jag fullföljer min planering med att gå och lägga mig nu , i Vettig tid för en gångs skull för o vara mig .. =  ) .. Nya tag imorgon , upp kl 06.00 , och så ett härligt träningspass väntar på en när man kommer hem från jobbet ..


Neeej , som sagt , nu blir det till o sova ! Hörs imorgon .. Puss & godnatt .!



 / Oscar



Måndagsträningen...

Kom nästan precis hem från gymmet & träningen, och den gick bra ! Nu har även Danne kommit tillbaka också, så nu är det ju ännu roligare o träna hårt ! = ) .. Vi körde Bröst och Tricep , och övningarna vi körde idag var :


Bröst :


Bänkpress - 4 set - 6 reps
Bröstmaskin - 4 set - 6 reps
Cablecross - 4 set - 8/6 reps
Snebänk (fristång) - 4 set - 6 reps


Tricep :

Smalbänk - 4 set - 6 reps
Pushdown - Dropsets - hela magasinet upp o ner


Därefter körde vi mage, och det var dem vanliga övningarna , med 3 set , och 10/12 reps på varje set ..


Käkade precis lite mat, så nu blir det en dusch ! Hörs sen ... Tja !


/ Oscar



Måndag ...

Kom hem vid lite efter 4 idag , tycker att dagen har gått ovanligt snabbt idag för o vara måndag, men det gör ju absolut ingenting .. Sen nu här hemma har jag slappat lite , och sitter just nu och laddar upp inför gympasset om ca en halvtimme, kommer bli grymt ! Och på programmet idag är det Bröst och Tricep , .. = ) Kommer öka vikterna lite grann idag , om kroppen vill ... Huvudet vill ,men sen så får vi se om kroppen vill och orkar ..


Nu ska jag blanda till några proteindrinkar , och sedan göra mig iordning för träningen ! Hörs sen ! ..


/ Oscar



Godnatt söndag ...

Nu är det läge att gå och lägga sig, ny vecka imorgon ! Så lika bra att vara vaken och pigg i början av veckan ! : ) Men det är jag .. Kollade på Mannen under trappan tidigare ikväll, och det är faktiskt rätt så äckligt, är en familj som har flyttat in i ett stort hus på landet, och efter ett tag så hör mannen i familjen konstiga ljud i huset, och så en dag ser han en man som är där inne, och det är då mannen som bor under trappan (eller någon annanstans i huset :p) .. Men som sagt, det är riktigt äckligt emellanåt , och nästa söndag är det sista delen , spännande spännande ! = )

Som sagt, nu blir det sängen ! Upp vid 06.00 imorgon igen , häärligt ! = ) .. Så , hörs imorgon, Natti !


/ Oscar



Söndag kväll...

Då är det söndag kväll, och allt är lugnt ! Har tagit det riktigt lungt idag efter träningen, bara kollat lite film, och kollat på tv . Imorgon är det ny vecka, och nya möjligheter ..  ; ) .. . Hörde innan att Olofström förlorade i hockeyn ikväll mot Halmstad med 1-3 , det är för dåligt rent ut sagt , om dem ska upp högre så måste dem vinna såna här matcher, så är det bara ! .. Nästa söndag är det derby här hemma i Olofström , då är det match mot Mörrum - och den matchen måste ses . Det kommer o bli fina derby matcher nu denna säsongen i hockeyn, med tanke på att det är lag som Tingsryd , Mörrum , Karlskrona, Pantern och Kristianstad . Måtte bara Olofström vinna derby matcherna mot dem här tattar lagen . = ) ...


Nu blir det snart käk , sen bara fortsätta o ta det lugnt , det är ju synd att anstränga sig allt för mycket nu när det är söndag . :p ... Haha .. Men men, vi hörs senare ! Puss tja ! ..


/ Oscar



Söndagsträning...

Kom hem från träningen för en stund sen, och den gick väl bra den med , körde rätt lätta vikter idag som sagt, och det kan ju behövad det med ibland .. Men imorgon är det dags att lassa på med vikter igen, räcker med ett lätt pass i veckan , och har alltid det på söndagarna innan dem tunga passen börjar igen . !

Övningarna jag körde var :


Rygg :  

Latsdrag omväntgrepp - 4 set - 10/12 reps
Kronlyft - 4 set - 6 reps
Latsdrag med smaltgrepp - 4 set - 10/12 reps


Axlar :

Hantelpress - 4 set - 8 reps
Enarmslyft i cablecross - 4 set - 8 reps
Baksida axlar med hantlar - 4 set - 8 reps
Baksida axlar maskin - 4 set - 8 reps


Bicep :

Skivstångscurl med EZ-stång - 4 set - 6 reps
Hammercurl med rep - 4 set - 6 reps

Därefter körde jag på magövningar , med 3 set på varje övning, och 10/12 reps på varje .. Körde varken bröst eller tricep idag, med tanke på att jag ska träna det imorgon .. Så lika bra o vila upp dem musklerna en dag till ..


Nu blir det en dusch, sen bara ta det lugnt ! Hörs sen .. Tjo !


/ Oscar




Söndag...

Då är det söndag , vilket känns helt okej faktiskt ! Brukar nästan alltid få ångest på söndagar annars, men det har känts okej nu dem senaste veckorna = ) .. Vaknade runt 10 idag, lite sovmorgon, och käkade världens onyttigaste frukost - rostade mackor , men man måste ju unna sig lite på helgerna .. eller hur ?

Nu blir det att åka ut till gymmet , kommer bli gott ! Dags o ladda batterierna till imorgon och hela veckan ! Hårdträning, hårdträning !!

Dags o blanda proteindrinkar , hörs senare ...


/ Oscar



Sova ...

Nu är det dags att gå o lägga sig och sova i några timmar , .. Är riktigt trött just nu, och det är nog mest för gårdagens festligheter ! = ) .. Såå , ska lägga mig nu och ladda upp inför kom-igång passet imorgon , blir rätt så lätta vikter imorgon , sen på måndag är det som sagt full fart igen !! = ) No Pain ...


Hörs imorgon ! Natti ...


/ Oscar



Scream Queens...

Satt & kollade på Scream Queens nyss, och vilket skit det är rent ut sagt .. Handlar om några brudar i olika åldrar som vill bli något inom skräckfilms världen, och gör olika utmaningar och sånt .. Jaa , herregud .. Haha , ingen höjdare helt enkelt ..


Imorgon blir det ett träningspass igen på gymmet, det tradionella söndagspasset som är ett genomkörar pass så kroppen ska bli varm igen för nya veckans vikter , som kommer bli lite tyngre än denna veckans .. Ska försöka att höja vikterna i övningarna för varje vecka som går .. Köra samma set och reps, men vikterna ska bli högre ! Kommer bli resultat i slutändan .. =  )


Nu blir det att kolla lite byggarfilmer på Youtube .. Hörs sen !



/ Oscar

Spencer Pratt...

Kollade på det första avsnittet av The Hills säsong 5 tidigare ikväll, och det var väl helt okej .. Lauren fyllde år, så hennes polare tog med henne på en yacht och firade hennes födelsedag på den , och det verkade ju vara trevligt ! Ändå tills Heidi , laurens polare, fick reda på av Spencers lillsyrra att han höll på o ragga på en bartender när han och hans killgäng var ute . Så sen blev den födelsedagen förstörd ! Som det kan gå .. Men hurdan är Spencer egentligen ? Min personliga åsikt är att han är ett as , ... En kille som egentligen inte ens sin egen morsa kan tycka om .. Hur han behandlar Heidi , hans egen syrra, heidis vänner. Allt ska bara kretsa kring honom , aj aj aj sicken töffe .. Men men, nog om det . = )




Och en annan sak som irriterar mig, mitt PS3 är nog sönder igen .. Var ju sönder tidigare iår, och då kom det upp ett felmeddelande att Hårddisken var skadad ?! .. Och nu när man ska spela så kommer PS3 loggan upp som vanligt, och att spelas laddas, men sen när väl spelet ska köra igång, så kommer det inte upp, utan tvskärmen bara släcks ner ... Märkligt, och det som irriterar mig mest är att jag inte hittar kvittot ... : P .. Men får väl lämna in det till dem snubbarna som "fixade" spelet förra gången .. som det kan gå inom teknikens värld ..


Nu blir det att slänga på en film på VHS istället , får se vad det blir för något, sen blir att kolla på Scream Queens på Mtv senare ikväll, och se vad det är för något .. Kan ju bli intressant .. :p


Hörs senare ! Tjo ...


/ Oscar



The Hills...

Har bara tagit det lugnt idag, och då menar jag lugnt .. Tog en dusch innan , därefter bara legat o glott på lite tv, ätit lite , kollat vid datan, gått en liten runda , sen sovit lite .. Kan vara rätt skönt o ha en sån dag med ibland, med tanke på att det blev rätt sent igår .

Såg på Mtv att säsong 5 av The Hills ska dra igång nu idag vid 18.10 , så det måste man ju kolla på .. Är Spencer lika trög o kaxig nu som innan ? är Lauren lika snygg som innan ?  ;) .. Jaa, svaret kommer jag väl o få om ca 20 minuter .. = )


Nu ska jag ner o ta en banan o ett glas Cola , ... Hörs sen ! Puss


/ Oscar



Lördag..

Idag är det lördag, känns kanon bra ! Var en rolig kväll igår, med en del alkohol med i bilden .. Var först lite förfest i Näsum , därefter begav vi oss till Biljardcompagniet o  lirade lite , och tog lite dricka.. Senare drog jag o Jocke till stan, där stack vi först in på Chill Out en stund , var där ett tag sen stack vi vidare till Grand . Med tanke på att det var löning och allt igår så var det en del folk ute i stan , och därmed var det rätt stökigt på uteställena . Sorligt, men sant ! .. Stack hem runt 2 tiden, drog till Statoil o köpte Fransk Hotdog, fint käk på natten efter en utekväll . Hemma runt halv 4 , och sen sooova ! Somnade mycket snabbt ..

Idag blir det en lugn dag och kväll , vilket kan behövas ibland .. Nu blir det iallafall inget festande med alkohol förrens nyår !! Nu blir det riktig seriös träning på gymmet och även på kardio sidan, så då finns det inte plats med alkohol ! Bra va ?  = )..


Nu blir det en dusch, sen bara ta det lugnt .. Hörs sen ! Tja !


/ Oscar









Iväg...

Nu bär det av mot nya äventyr !!! Kommer inte in mer idag / ikväll , ... Så kommer mer info om denna fredag kväll imorgon under dagen ! Och även en del bilder : ) Håll till godo !


Hörs imorgon, o ha en fortsatt trevlig fredag ! Puss



/ Oscar



Fredag...

Äntligen fredag ! Och fan vad tiden har gått snabbt idag , sjukt snabbt har det gått. Tiden går fort när man har roligt .. ;  ) .. Slutade vid 3 , därefter till systemt o handlade lite dricka .. Gotti gotti ! Kommer bli en fin kväll ! ..


Nu blir det att duscha, vila lite, käka lite, sen fixa sig .. Sen bär det iväg .. Blir inget gym nu på två dagar, men på söndag är det dags igen för ett genomkörar pass igen för nästa veckas prövningar !


Nu blir det dusch ! Hörs sen .. Tja !


/ Oscar


Sova ...

Nu är det läge att gå och lägga sig ! Upp 06.00 imorgon igen, sen sovmorgon lördag - söndag !! Mycket skönt .. Fredag som sagt imorgon, vilket uppskattas ! ... Blir en lugn eftermiddag först, sen blir det utgång senare på kvällen , kommer bli kul !  : ) ..


Nu blir det till att sova i några timmar ! Hörs imorgon .. Puss och godnatt !


/ Oscar



Torsdag kväll...

Sitter just nu vid datan och tar det lugnt, lyssnar på lite musik av D-A-D , en grym låt som heter Jihad .. Riktigt bra , gott gung .. När man sitter o lyssnar på rockmusik så kommer tankarna direkt till Norje och till Sweden Rock Festival, ! Ett himmelrike för en som gillar rock / Hårdrock, som en själv ... ; ) ... Har vart där i 4 år på rad nu, och har alltid lika jävla roligt , folket är trevligt , käket är shysst, en Del brudar är riktigt fina, och musiken är Braaa ! Så ja, man har det kanon i 4 dagar med Rock´n Roll !! Årets höjdpunkt på festivalen iår var absolut In Flames , ZZ Top , och Hammerfall ..

Undra vilka band som kommer dit nästa år ? Jag hoppas bland annat på Axenstar och Helloween !! ..


Nu blir det att kolla på tv lite granna ... Hörs sen ! Rock on !



/ Oscar


 
Venom ...


Någon höjdare som kollade på Venom ...


Alice Cooper ...



Torsdag...

Torsdag, känns gott att det bara är en dag kvar till fredag nu !! så skönt, så skönt ... Vart uppe tidigt idag med, jobbet och lite sånt, sen träänat ! Körde axlar idag ju, och det gick kanon !  Övningarna jag körde för axlarna idag var :


Axlar :

Stående axelpressar med skivstång - 4 set - 8/10 reps
Sittande hantellyft åt sidorna - 4 set - 8 reps
Enarms lyft framför kroppen i cablecross (framsida) - 4 set - 6 reps
 
Militärpress i smithmaskin (bak) 4 set - 8 reps
Baksida axlar i cablecross - 4 set - 10/12 reps
Maskin för baksida axlar - 4 set - 6 reps

Därefter lite mage med, samma som i tidigare pass - 3 set , 10/12 reps på varje set .. Körde ingen kardio idag efter träningen, så får ta igen det på lördag, då blir det en cykelrunda senare på dagen !!


Nuuu, dusch, kääk, och slappa ! Härligt ! =  ). .. Hörs sen ..


/ Oscar


Onsdag kväll...

Jajamen, och Olofström vann i ishockeyn över Karlskrona med 7-4 !! Såå otroligt skönt o sätta dem översittarna borta i öst på plats .. Nu på söndag väntar ny match för OIK , då mot Nybro . Kan bli en rolig och spännande match ! .. Det ser vi fram emot .. : )


Nu blir det att lägga sig, upp vid 06.00 imorgon igen !! Men snart helg, och det gillar vi ! = ) .. Imorgon blir det ett Axelpass, och lite kardio efteråt !! Härligt härligt ...


Som sagt, sängen väntar .. Hörs imorgon ! Godnatt, Puss tja ! ...


/ Oscar



Onsdag...

Tjeena !

Idag är det då onsdag, som är detsamma som lill lördag ! Sköönt ! Snart fredag och helg ! Det uppskattas ...
Ikväll är det hockey derby i Karlskrona , Karlskrona - Olofström .. Kommer bli en tuff och jobbig match , men Olofström Ska vinna ! .. Men som sagt, det kommer bli svårt, men det hade vart så skönt o sätta dem översittarna på plats där borta i öst .. = ) ...


Kom nästan precis hem från gymmet, där det var ett benpass, + en joggingrunda (ändrade promenaden till imorgon istället) , och det gick bra .. Övningarna jag körde :


Ben :

Knäböj - 4 set - 6 reps 
Sittande benpress - 4 set - 12 reps
Benpress - 4 set - 8/6 reps 
Sittande vadpress - 4 set - 15/20 reps 

Därefter två magövningar, mellan och nedre magmusklerna ... Körde där 3 set, och 10/12 reps på varje set .. Sen ut och springa ca 5 km , skööönt ! 


Nu blir det lite maaat, sen dusch ! :) .. Hörs senare ! Tja ..


/ Oscar  

Tisdag kväll ...

Kvällen idag har vart riktigt lugn, käkade innan, fick bli Lite pasta, men Mycket sallad ! + några glas vatten , och lite juice .. En perfekt tisdags måltid !! Jag förstår inte varför tisdagar är så sega för ? Det är samma sak varje tisdag, man är så seeg ! Men ändå så gick träningen bra idag ; ) ... 


Så hade tänkt att gå o lägga mig och läsa lite nu .. Finns inget som är härligare innan man ska sova att ligga o läsa en gammal tidning man har jämte sängen .. Man behöver inte läsa så mycket, bara i några minuter .. Sen somnar man på direkten när man släcker lampan ! Helt perfekt ... ! 


Imorgon blir det ett Benpass , + utomhus kardio med form av promenad !! Skönt skönt, iPoden ska definitivt med ! Det är nästan det viktigaste när man ska ut o traska ...  : ) .. 


Nu väntar sängen, upp kl 06.00 imorgon !!! Hörs imorgon , Godnatt !


/ Oscar 


  

Tisdag...

Då har man då kommit hem från träningen ... Körde Rygg och Bicep idag, och det gick kanon ! Känns att man bara orkar lyfta tyngre o tyngre, och det är ju bara possitivt !! Den hårda träningen ger resultat ... Övningarna jag körde :


Rygg :

Marklyft (tunga) - 5/6 set - 8/6/1or
Latsdrag (omvänt grepp) 4 set - 8 reps
Latsdrag (omvänt med smaltgrepp) - 12 reps


Bicep :

Sittande hantelcurl - 4 set - 6 reps
Skivstångscurl med EZ-stång - 4 set - 6 reps
Hammercurl med rep - 4 set - 6 reps


Därefter två magövningar, och det var för mellersta och nedre magmusklerna .. Där blev det 3 set , med 15-20 reps på varje .. Sen efter gympasset blev det en joggingrunda på 5 km , skööönt ! : ) 


Nu blir det kääk, sen dusch !! Hörs sen .. Puss .


/ Oscar 


 

Rammstein...

Jajamen, fixade biljetter till Rammstein den 21/2 2010 , i Malmö tidigare idag, eller ja, min morbror fixade.. !! Oj oj oj vilket drag det kommer bli ...
Rammstein är några av dem artister jag vill se Live, och nu ska jag äntligen få se dem !! Äntligen !!! Nu återstår bara Metallica , sen är det nog alla artister som jag vill se, inom rocken !! Har ju sett band som Iron Maiden , Motorhead , Status Quo , Edguy , White Snake, Dream Theater , Aerosmith , Kamelot, Sonata Arctica , Stormwarrior , Van Halen , Hammerfall , Twisted Sisters , Poison , Kizz , ZZ Top , Soilwork mm mm mm ...  Och nu som sagt kommer även Rammstein in i den listan ! Otroligt jävla kul !!! Längtar redan till den konserten, ..


Ska snart gå o lägga mig , är trött som satan ! Så ska snart lägga mig o läsa lite .. Sen drömma sött .. :p


Men men .. Skriver inte mer här nu förrens efter 16.00 imorgon ! Håll utkik !! = )


Ha det fint, o Sweet Dreams ..


/ Oscar






Måndag ...

Nyss kommit hem från gymmet och träningen, och det gick bra även idag ! Körde bröst och Tricep , + mage och Kardio .. Har inte uppdaterat på hela dagen, för har haft fullt upp enda sens kl 07.00 idag, och fram till nu ! Men men, så är det ! : ) Synd o klaga ... Övningarna jag körde idag var :


Bröst :

Bänkpress - 4 set - 6 reps
Bröstmaskin - 4 set - 10/12 reps
Snebänk (Smithmaskin) - 4 set - 6 reps


Tricep :

Smalbänkpress (Smithmasin) - 4 set - 6 reps
Pushdown enarms grepp - 4 set - 10/12 reps
Pushdown med omväntgrepp - 4 set - 10/12 reps


Efter det körde jag mage, 2 st övningar , och dem var sidolyft & crunches för nedre magmusklerna .. Där körde jag 4 set , och Max på varje .. Därefter Kardio i 10 minuter, med gång i rask takt och löpning ..


Nu blir det en dusch, och sen bara ta det lugnt ! Hörs senare ...


/ Oscar



Godnatt...

Nu hade jag tänkt o gå och lägga mig och läsa lite från den första BODY tidningen jag köpte 2006 , rofylld läsning strax innan man lägger sig, kan inte bli mycket bättre .. Och hoppas John Blund kommer snabbt ikväll - för är rätt så trött nu ..  Ska ju upp vid 06.00 imorgon, så behöver timmarna ; ) ..

Imorgon , en ny vecka med nya träningar och mål ! Träningen kommer bli hårdare och hårdare för varje pass , och det skadar ju inte ... Stora vikter - Stora Muskler ... Thats it !!


Hörs imorgon ! Sov gott, Natti !


/ Oscar



Söndagkväll...

Söndagkväll, vilket känns ovanligt bra för o vara söndag .. Har varit på toppen humör hela dagen, brukar oftast vara trött o seg på söndagar, men inte idag ! Och det är ju sköönt ! .. Har för övrigt varit en bra dag idag inom idrottens värld för Olofström, innebandyns damlag vann idag sin premiär match med 6-3 , och hockeyns herrar vann sin premiär match , vad slut resultatet blev vet jag inte, men sist jag hörde på radion så ledde dem med 5-0 .. Så det kan dem inte ha tappat, så ... = ) ..

Sitter och blir irriterad på Mtvs serie The Hills, jag tycker dem visar samma avsnitt varje kväll .. Dem har väl gjort 4-5 säsonger av det, och visar ändå likförbannat samma avsnitt varje gång det visas ? illa illa ... Men såg på någon reklam att en ny säsong skulle dra igång nu nästa helg .. Får väl kolla på det första avsnittet o se om det är värt att fortsätta följa ! ; ) ... Och sen en annan sak, när börjar nya säsongen av Gossip Girl ??!!! Någon som vet det ? Det är helt klart en av dem bästa serierna som har gjorts på modern tid !!!


Kvällen annars ser lugn ut, ska sätta på en film snart o kolla lite .. Sen lägga mig i vettig tid !! Vi hörs senare tonight ! Puss så länge..


/ Oscar

Klart...

Kom hem från extra passet för en stund sen, och det gick bra det med .. Körde som sagt lite överkropp idag bara, och det funkade ju det med .. Men körde dock inte Bröst idag, med tanke på att jag har det imorgon, så vill spara alla krafter till imorgon o köra slut på dem imorgon !


Övningarna jag körde :


Rygg :

Latsdrag fram (omväntgrepp) - 4 set - 10/12 reps
Latsdrag bak - 4 set - 10/12 reps
Skivstångsrodd - 4 set - 10/12 reps


Axlar :

Sittande militärpress (fristång) 4 set - 8 reps
Axelpress i maskin - 4 set - 8 reps


Bicep : 

Skivstångscurl med EZ-stång - 4 set - 8 reps
Hantelcurl - 4 set - 8 reps 


Tricep : 

Pushdown med smaltgrepp - 4 set - 10 reps
Dips - 4 set - Max 


Därefter blev det två magövningar, en för mellersta delen och en för nedre delen av magen .. Körde 3 set, och Max på varje set ... 


Nu blir det dusch, sen bara ta det lugnt ! Hörs sen ..


/ Oscar

 




Söndagsträning...

Idag blir det ett extra pass på gymmet , vilket aldrig är fel .. Ska bara köra igenom överkroppen lite idag , kör inga ben med tanke på cykelrundan igår .. Så idag får det bli lite armar, axlar, bröst , och mage .. Och eventuellt lite Kardio med efteråt .. Såå detta passet kommer bli med rätt så lätta vikter , men med fler reps, som upp till 10-12or .. Härligt med puuump !!


Nu ska jag ner o blanda till lite proteindrinkar, sen bär det av mot gymmet !


Hörs efter passet. Ciao !



/ Oscar



Jajamen...

Nu är klockan 0.30 , och här sitter jag och är trött som ett svin .. Har suttit o kollat lite på Mtv där dem visar Mtv Music Videos Award 2009, och jag säger bara att artisterna dem hade där som spelade, oj oj oj, världsklass ! där hade jag mer än gärna varit ! Tänk o se Beyonce , Taylor Swift , P.diddy och alla Live ! Upplevelse om något .. 
Kvällen idag har varit lugn, har kollat på en film som heter Con Air , gammal , men dock så bra .. Nicolas Cage har ju huvudrollen, så då kan bara filmen bli bra . : ) . 


Imorgon blir det gymmet en runda , ska bara köra igenom kroppen lite lätt nu efter helgen, så man kan köra för fullt nu nu denna veckan som kommer ! Hårdkörning, annars kan det vara ..  = ) .. 



Nu blir det sängen , .. Puss och Natti ! 


/ Oscar 



 

Sådär jaa..

Nuuu kom man hem från cykelturen , :p .. Sa ju att jag skulle ut o cykla imorse, men det blev ändrade planer , så tog rundan vid 2 ungefär, och nu är man hemma igen .. Cyklade lite mer än 2 mil, och det känns ! Benen är som spagetti , så man är helt tömd nu .. Så nu blir det en varm dusch , och därefter bara slappa ! .. orkar inte bestämma något som ska hända ikväll utan tar dagen som den kommer, och det kan ju vara rätt skönt det med ibland ... Blir iallafall att man beställer hem lite käk , och har det mysigt här hemma .. Är lite smått sugen på en pizza faktiskt . . . Jaja . Nu väntar duschen !


Hörs sen ! ..


/ Oscar

Lördag...

Idag är det lördag, vilket är skönt ! Två dagar kvar av helgen .. Vaknade för en stund sen , hade sovmorgon idag , vilket behövdes .. Aldrig fel o sova ut lite .. Nu ska jag snart ut o cykla min morgonrunda , får se hur långt och hur länge det blir, men ut ska jag iallafall .. Efter cykelturen vet jag inte vad som händer än, har inget planerat idag , så kommer bara ta dagen som den kommer . : ) ..


Hörs sen .. Tja !



/ Oscar



Hemma...

Nu är jag hemma igen efter en kväll i Kristianstad . Umgicks som sagt med Danne, Jocke o Johanna ikväll, vilket var väldigt trevligt ! : ) .. Kvällen började med att vi gick in till stan o käkade, stället vi var på heter Kristianstad Restaurangen , där dem verkligen hade shysst käk ! Tog en Filé Oscar , och den smakade utmärkt, sen till dricka fick det bli en Fanta . Satt där o käkade & snackade om allt mellan himmel och jord , därefter stack vi hem till Johanna o spelade ett roligt spel som gick ut på att svara ärligt , göra dumma saker osv, o så fick man poäng för det, och ja... Efter ett tag så vann Danne, och en annan kom sist !! .. Efter spelet så kollade vi på lite gamla klipp från Mr.Bean , min favorit är lätt när han ska handla julgrejor i affären , när han börjar leka med Jesus och alla figurer , Haha :P .... En kanon kväll ! Men nästa helg blir det inte lugnt !! ...


Nu hade jag tänkt att sova några timmar , innan det är dags för morgonkardio, och denna gången får det bli en cykelrunda innan frukost ! Kommer bli så skönt så ...


Hörs imorgon ! Natti ...


/ Oscar



Fredag...

Då är det äntligen fredag ! Känns mycket bra .. Fredagar är nog den bästa dagen på hela veckan , alla är lediga, så dem man inte har sett på hela veckan kan man träffa o umgås med ! Det är kanonens ..  = ) ..

Ska dra o duscha nu, sen fixa till mig lite , sen bär det av till Kristianstad ikväll, där det blir ut o käka med Danne , Johanna o Jocke , sen lite annat smått o gott ! Så det kommer bli en kanon fredag ..


Som sagt, duschen väntar ! Hörs sen .. Puss tja !


/ Oscar

Godnatt...

Nu är jag trött, så hade tänkt att gå o lägga mig nu och sova några timmar innan man ska upp tidigt imorgon igen ! Imorgon blir det även Kristianstad med the gang !!  : ) Vet inte riktigt ännu vad vi ska göra, men det kommer vi på imorgon ! Blir förmodligen en lugn fredag, med lite käk och sånt ! ... Men men, det märker vi imorgon som sagt ...


Hörs imorgon ! Puss & natti ..



/ Oscar

Torsdagkväll...

Torsdagkväll, bara några få timmar kvar till Fredag och Heeelg ! Riktigt skönt .. Helgen är så go när den väl kommer, men sen när den är där så går den över lika fort ... Men nu är det iallafall vila från gymmet till måndag , men ska eventuellt köra ett extra pass på söndag om allt går enligt planerna .. :p Kommer bli en lång cykelrunda på lördag , sen som sagt får vi se hur det blir på söndan ! =  )


Nu ska jag dra o kolla på tv, .. Hörs senare !



/ Oscar


 

Torsdagsträningen...

Har precis kommit hem från gymmet, och idag var det Axlar på schemat .. Tycker passet gick riktigt bra idag, vilket bara är possitivt ! .. Övningarna jag körde var :


Axlar :

Hantelpress - 4 set - 6/10 reps
Sidolyft med hantel 4 set - 6/10 reps
Baksida axlar med hantel - 4 set - 8/12 reps
Baksida axlar i cablecross - 4 set - 8/12 reps


Därefter en magövning i magmaskin .. Där var det 3 set, och 15 reps på varje, och med Tung belastning ...


Nu blir det dusch , käk och bara slappa ! Är rätt så trött idag med tanke på att man har vart uppe sens klockan 06.00 idag ! Uppe tidigare än tuppen ; ) ..


Hörs senare ! Puss


/ Oscar


Stunder man aldrig glömmer....



När man har gått i skola 12 år, 12 hela år så är det klart att det sätter vissa spår efter sig.. När man tänker tillbaka på lågstadiet och mellanstadiet hur allt var beskymmersfritt , man tänkte inte på vad som skulle hända i framtiden eller något .. Sen började man på högstadiet, och tyckte skolan var skit .. Har nog aldrig haft det så tråkigt som på högstadiet . Därefter kom gymnasiet, och har aldrig haft det så roligt i skolan nån gång ! Vilken skillnad , helt underbart var det ! Så Studenten är något man aldrig glömmer , visst var det sorgligt, men lik förbannat så var det skit kul o sluta ! Ett minne för livet ..



Balen är nog något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv.. Alla förväntningar innan skjutsen kom o plockade upp mig och Måns, och när vi tömde champagne flaskan i bilen till vår baldejt, Haha .. Det är oslagbart ! Sen inne på Hotellet , alla som gick balen var så fina  , men det kanske berodde på att det var bal ? .. Käket var okej , men det som gjorde kvällen så lyckad var att alla var så nöjda o glada, var nog inte en enda person som var ensam den kvällen .. Alla hängde med alla, och efterfesterna var galna ! Student och Bal natten var riktigt sena nätter och tidiga morgnar , men fan så kul det var !!! Vill absolut göra om det ...



Nordiska Mästerskapen i Styrkelyft ... Det var en riktig häftig upplevelse , med tanke på att det bara var dem bästa i Norden som fick åka dit och lyfta .. Och att man fick coachning och hjälp av en Världsmästare gjorde ju inte saken sämre .. Men sen att man bara fick ett Silver med sig hem , det var en besvikelse direkt efteråt , med tanke på all hård träning man hade lagt ner innan NM . Men nu efteråt är man rätt så nöjd ändå , med tanke på att man kom så långt som att vinna SM, och komma med i Ungdomslandslaget , och vara med i Nordiska !



Thailand , det var / är verkligen ett minne för livet .. Folket där nere var ju helt sjukt snälla, dem ville hjälpa till med det lilla minsta , som att bära upp väskorna till rummet, öppna dörren åt en nästan varje gång man skulle in på rummet , dem tuggade nästan maten åt en  (Nej, så illa var det inte) men det var enorma service människor.. Och naturen, oj oj oj ! Man måste nästan åka ner o uppleva det själv för att förstå vad jag snackar om .. Havet var helt klart, inte nåt skit låg i det som här hemma i Sverige, varmt som f*n både på land och i hav .. Ärligt talat så var det himmelriket ! Vill absolut tillbaka ....


Detta var bara några höjdpunkter från mitt liv, men detta var dem som är allra närmast hjärtat ! Hoppas det smakade ! ; ) ..


/ Oscar  

Onsdagsträningen....

Kom hem från gymmet för en stund sen, och som jag sa innan så blev det Ben ... Passet gick bra, och övningarna jag körde var :


Ben :

Benspark - 4 set  - 8/10 reps
Hacklift - 4 set - 6 reps
Sittande benpress - 4 set - 10/12 reps
Liggande lårcurl (baksida) - 4 set - 6 reps


Därefter körde jag två övningar mage, och dem blev stående crunches med handtag, och sidolyft .. Körde där som vanligt, 3 set, med Max på varje set ... Och därefter körde jag 10 minuters Kardio, och då fick det bli Intervaller idag med ! Ett hårt pass, men kul !


Nu blir det en dusch, sen lite mat, och därefter Tvn där Superstars visas ... Får ej missas !


Hörs senare !


/ Oscar

Onsdagsträning...

Nu närmar det sig onsdagsträningen, som innehåller Been ... Jag vet nog inte en enda muskelgrupp som såå många tycker är jobbig att träna som benen .. Men va fan, det är ju bara att bita ihop o köra .. eller som Ronnie Coleman hade sagt : Shut up and Squat ! = ) .. Ska ner o fixa till proteindrinkar nu, sen är det nästan dags att bege sig mot andra hemmet . ; )  ... eller det heliga stället för träningslovers ..


Benen kommer få sig en omgång idag som heter duga , men det är ju aldrig fel , det ska kännas ! Sååå ... Shut up and Squat ! 


Hörs efter träningen ! Ciao ..


 / Oscar


 


Lite mat...

Låg ute o solade en stund innan i det härliga vädret ! Man ska verkligen ta tillvara på dem tillfällen som bjuds , för det kan snart vända ,.. Sorligt, men sant ..


Och nu hade jag tänkt o käka lite, får se vad det blir för gott idag , men tror det lutar åt lite ananas , sen får jag se vad det blir för tillbehör till det .. Annars kan man bara ta o käka ananasen rätt upp o ner, det funkar ju det med ! Sen tror jag att jag ska lägga mig i soffan o slappa i en halvtimme eller något, är lite småtrött, så det är lika bra o vila ..


Ikväll blir det gymmet med , och idag är det Benen som ska få sig en rejäl omgång ! Blir nog även magträning och lite Kardio efteråt .. En kanon kväll !


Nu väntar maaat, hörs senare ! Puss tja


/ Oscar



Promenad...

Då var promenaden över för denna gång, och som igår var det jätte bra väder ! Var ute och gick i ca 45 minuter, och det räcker gott o väl för att få igång förbränningen . Käkade precis frukost med, och idag blev det bara en tallrik med Gröt, och så lite Juice ..


Kollade även morgonvikten före promenaden, den var på 75.4 , så det är ju possivit .. Bara till o fortsätta kämpa och köra hårt så kommer resultaten därefter ! ... Som jag sa innan så är det bara hårdträning som gäller , allt annat utesluts direkt ...


Hade tänkt att gå ut o lägga mig o sola lite nu , med tanke på att vädret är så bra som det är nu ... Senare idag hade jag tänkt lägga upp lite bilder från "Stunder man aldrig glömmer" och även skriva lite text om bilderna jag lägger upp så alla förstår vad jag menar , kan bli rätt så intressant  = ) ...


Hörs senare !


/ Oscar



Onsdag....

Då är det onsdag , eller som vissa säger , lill lördag ! Kärt barn har många namn . ; ) ... Vaknade vid 9 ungefär, så har försökt o vakna till liv lite nu ,  ska ut och gå min morgonpromenad nu hade jag tänkt .. Skönt, med tanke på att vädret är kanon idag med , men det är trots att småkyligt .. Kan vara hösten som är på ingång - trots att det är skinande solsken ? Hoppas inte det ...


Nu ska ut o gå som sagt ! Hörs sen ...



/ Oscar

Godnatt...

Nu börjar det bli sent om man ska upp o ta en morgonpromenad imorgon, och det måste jag ! Är som sagt motiverad till max nu, och det märks på resultatet som börjar komma !! = ) .. Detta gillar vi ... Får se hur lång rundan blir, men den får bli runt 45-60 minuter .. Därefter en stabil frukost , och senare på kvällen blir de det kära gymmet !  = ) ...


Nu blir det att soova, .. Hörs imorgon ! Natti ...



/ Oscar



Bild från när man fyllde 20 år ... Härlig tid ..

Superstars...

Kollade tidigare ikväll på det nya programmet på 3an , där dem bästa svenska idrottarna är med och tävlar. Dem som är med är bland annat : Tomas Raveli , Magdalena Forsberg , Börje Salming , Ingemar Stenmarck , Magnus Samuelsson mm mm ... Och jag tycker det verkar vara bra, kan ju ändras med tanke på att det bara var första programmet nu ikväll .. I detta programmet så var det olika tävlingar som gjorde så att dem olika lagen bildades , och det blev 4 lag sen sammanlagt .. Så imorgon ska Lag Forsberg möta Lag Salming i några olika idrottsgrenar, som tex . tyngdlyftning , spjut , 600 m hinder och några grenar till .. Så det kan bli kul o se .. :p


Och nu sitter jag bara vid datan o tar det lugnt , lyssnar just nu på en grym version av Rebell Yell med Dope .. Senare ikväll blir det kanske lite Guitar Hero 5 , men det är bara kanske .. Ska nog försöka o lägga mig i vettig tid ikväll med, med tanke på morgonpromenaderna .. Då gäller det att ha krafter , mest för o stiga upp från sängen .. Haha ; ) ...


Någon som har några bra låttips ? = )


Hörs senare tonight !!



/ Oscar





Tisdagsträningen...

Kom hem från gymmet för en stund sedan, och som jag sa innan så blev det Rygg och Bicep idag .. Och träningen gick kanon tycker jag, känns att man bara orkar mer o mer vikter, och det är ju bara possitivt ! : )
Övningarna jag körde idag :


Rygg :  

Latsdrag (bak nacke) - 4 set - 6/10 reps
Latsdrag fram (omvänt grepp) - 4 set - 6/10 reps 
Skivstångsrodd - 4 set - 6/10 reps
Latsdrag med smaltgrepp - 4 set - 6/10 reps


Bicep : 

Hantelcurl - 4 set - 6 reps
Koncentrationcurl mot knä - 4 set - 6 reps
Skivstångscurl rakstång - 4 set - 6 reps 


Därefter blev det två magövningar, och dem var : Stående crunches med handtag , och sidolyft ... Där blev det 3 set av varje, och Max på repsen .. Sen blev det Kardio, och då blev det Intervaller i ca 10 minuter , därefter gång i 5 minuter i rask takt ... 


Nu blir det dusch, sen lite käk på det .. Sen är kvällen räddad ! ; ) ... 


Hörs senare ! Puss ..


/ Oscar  



Träning...

Nu har det blivit dags för gymmet, och idag är det ju Rygg och Bicep på programmet ! Det kommer bli hårt, mycket hårt ! Men som jag har sagt tidigare, det finns inga genvägar .. Isånafall är dem otillåtna !


Ska ner o blanda till lite Proteindrinkar , sen bär det av !


Hörs senare efter träningen ... Ha det !



/ Oscar



Soool...

Underbar dag, solen skiner, och vi med den ... Var så gott o ligga ute på soldäcket o halvsova , men det tråkiga är ju att det inte ger lika bra resultat nu som innan i somras, men det säger ju sig själv .. ; ) ... Detta väder kan mer än gärna hålla i sig . Hösten får gärna vara så här, och vintern kan komma när Jul och Nyår är, sen kan snön försvinna igen, och solen komma fram ! ..


Nu hade jag tänkt o käka lite, två makrillsmackor får stå på menyn idag , shysst käk ! .. Därefter bara ta det lugnt & ladda batterierna till gymmet ..


Hörs senare !


/ Oscar



Frukost...

Då är morgonpromenaden avklarad för idag, och idag kändes det faktiskt riktigt, riktigt bra .. Brukar alltid vara så trött o seg annars när man ska ut o gå på morgonen före frukost, men idag så gick det kanon ! Och det är ju possitivt. : ) ! Käkade precis frukost med, och det blev den vanliga - en tallrik Gröt, ett ägg , och så lite juice .. En perfekt frukost till en perfekt dag, eller ?


Nu ska jag bara ta det lugnt, vädret är ju fint än så länge, så man kanske ska ut o lägga sig och sola lite , man ska njuta av det fina vädret så länge det går, inte sant ?



Hörs senare .. Ska ut i solen nu ..



/ Oscar



Tisdag...

Idag är det tisdag, om någon har missat det .. Och det tycker jag är veckans segaste dag .. Efter denna dagen är det ju halvvägs in i veckan, och närmare helgen ! Vilket är skönt ...


Ska alldeles strax ut o gå morgonpromenaden, sen blir det frukost ! Gott !! ...


Dagen idag ser annars lugn ut , jag sparar nog intervallpasset till efter gymmet, och kör det som kardio .. Gymträningen idag ser lovande ut, Rygg och Bicep står på programmet ! Så kommer bli ännu ett hårt pass med blodsmak i munnen efteråt .. ; ) ...


Nu blir det promenad ! Hörs sen !



/ Oscar



Natti...

Nu hade jag tänkt att gå o lägga mig och soova , vilket kan behövas inför imorgon ! Blir en tuff dag , med mycket träning...

Först blir det morgonpromenad i ca en timme, senare blir det eventuellt ett intervallpass, och därefter gymmet ! Tuff träning, men fan så roligt !! = ) .. Utan hård träning - inga resultat, så är det bara ..


Har även laddat på iPoden med ytterligare nya låtar, vilket behövs när man är ute o promenerar en hel del, .. 
Kan meddela att dem två bästa låtarna jag la in i iPoden nu var : 

Avenged Sevenfold - Beast And The Harlot

&

Ozzy Osbourne - Bark At The Moon 

Detta är två riktiga höjdare, och musiken i låtarna gör så man blir riktigt taggad .. Att musiken kan göra så mycket om man känner sig lite seg i kroppen ... 


Nu blir det sängen .. Hörs imorgon ! .. Godnatt !


/ Oscar 


 

Family Guy...

Nu är klockan 20.30, och det är dags för kvällens höjdpunkt på Tv väg, och det är Family Guy ... Tycker den serien är rätt så bra faktiskt, riktigt sjuk humor, men det gillar vi.. (iaf jag) ..


Käkade ju innan också, och kvällsmaten idag fick bli lite ris och kyckling .. Shysst byggarkäk , eller hur ?  = ) ..


Som sagt, nu blir det Tvn och Family Guy ... Hörs senare ikväll !



/ Oscar




Måndagsträningen...

Kom hem från gymmet för en stund sen, och passet gick väldigt bra ! Hårt och intensivt , det är så det ska vara ! ...


Övningarna som vi körde var :


Bröst :

Bänkpress - 4 set - 6 reps
Lutande bänk (neråt) - 4 set - 6 reps
Bröstmaskin - 4 set - 6 reps
Cablecross - 4 set - 6 reps


Tricep :

Bänkdips - 4 set - Max 
Dips - 4 set - Max 

Körde bara två Tricep övningar med tanke på att Tricepen får sig en omgång även när man kör bröst , så därför tog vi bara två övningar denna gång ... 


Efter körde vi en övning mage i maskin , där blev det 3 set , och Max på varje set .. Grymt ! 



Nu blir det dusch, och kääk, och senare vid 20.30 blir det Family Guy  , detta gillar vi ! 


Hörs senare ... Puss


/ Oscar

Gymmet...

Nu närmar sig gymmet med stormsteg, vilket känns väldigt bra ! ...


Ska ner nu o fixa en proteindrink jag tar nu innan passet, sen fixa en jag ska ta efter passet . Gott ! Blir bara mer och mer motiverad att köra på hårt som fan på gymmet , och denna känslan gillar vi .. (åtminstonde jag) ; ) ..
Dags o fixa proteindrinkar som sagt, sen bär det av mot gymmet, får bli en promenad dit, så man är uppvärmd när man kommer, för idag blir det tunga vikter . Krig mot vikterna !!


Nu ska Bröst och Tricep få sig en rejäl omgång som heter duga ... Hörs efter träningen !


/ Oscar



Mat...

Nu har det då blivit dags för lite mat igen, och ännu en gång blir det Tonfisk som står på menyn, gotti gotti ! Efter käket hade jag tänkt att lägga mig i soffan o bara ta det lugnt, och ladda upp inför gympasset ikväll :) .. På schemat idag står det Bröst och Tricep , .. 


Tidigare idag var jag nere och lämnade in bilen på service, så nu kan den gå i nåågra mil till .. ; ) .. Känns skönt o ha det avklarat nu iallafall .. Efter servicen gick jag en promenad på ca 30-40 minuter  , vilket var skönt då jag inte gick morgonpromenad nu imorse , vilket är för dåligt .. Men men, det kommer ju fler tidiga dagar o köra morgonkardio på  = ) .. !


Nu blir det mat , hörs sen ..


/ Oscar



Längtar redan till beachsäsongen igen ..

Tonfisk...

Nu har det blivit dags för lite mat , och det blir den vanliga vardagsmaten - Tonfisk ! Det kanske inte smakar allt för bra, men vad gör det när det är nyttigt ? ... :p .. Så det får bli en halvburk nu, och en halv burk senare idag , ca tre timmar efter jag har käkat nu ..  


Nahee , magen kurrar , så nu ska den få i sig lite fish .... Hörs sen !


Ciao ! ..



/ Oscar



Godmorgon...

Godmorgon ! Nu är det måndag igen, och det känns helt okej ! En helt ny träningsvecka o se framemot, och nya händelser runt omkring ! Denna veckan ser lovande ut .. : )


Nu hade jag tänkt sticka ner o käka lite frukost, och det blir det vanliga ; en tallrik Gröt, ett ägg, och lite juice .. Eventuellt en protiendrink med kanske .. 


Dagen idag ser annars lugn ut, med träning ikväll .. Hårda pass som väntar !


Nej , nu blir det frukost ... Hörs senare !


/ Oscar



Soova...

Nu hade jag tänkt att jag skulle gå o lägga mig , inte sova direkt, utan ligga och läsa lite från en gammal BODY tidning , eller FLEX tidning .. = ) .. Imorgon börjar en ny dietvecka , med nya mål med gymträningen, och även med kardioträningen ! Det ser vi framemot .. : )


Nu väntar sängen och lite läsning .. Vi hörs imorgon !


Puss och godnatt ...



/ Oscar




Söndagkväll...

Kom nästan precis hem från Nova Lund och Kristianstad nyss, och det har varit en toppen helg ! Det är verkligen synd o klaga .. = ) 


Dagen idag har vart bra, åkte ner mot Lund runt 10 tiden, kom dit vid tjugo i 11 ungefär, och gick där till 17.00  = ) Så det var verkligen en hel dag , och man hittade ju lite också ... två tshirts , en långarmad , och en vinterjacka .. Mycket fina grejor !! = ) 


Nu blir det lite maat , är hungrig ... igen ... :p


Hörs sen !



/ Oscar

Lördagkväll....

Sitter här i Kristianstad med Danne och Johanna och tar det lugnt ... :) en perfekt lördag .. Tidigare ikväll var vi o handlade lite käk som vi senare gjorde, och dagens rätt blev Tacos , vilket förvånatsvärt blev gott nu när vi tre lagade till det , Haha ... Sen senare gick vi och solade lite, och det var avslappnande - och varmt .. :p .. 


Och nu som sagt sitter vi här i lägenheten och tar det lugnt... Jag ska snart ta mig en dusch, och sen får vi se vad som händer ikväll, blir nog bara att ta det lugnt , ska ju som sagt upp tidigt imorgon och åka till Lund . Det ser vi framemot jaaa ! :) 


Hörs förmodligen senare ... Annars hörs vi imorgon när jag kommit hem ! 


Ha det fint ! Puss ..


/ Oscar  

Kristianstad....

Sitter nu i Kristianstad och tar det lugnt. Har nyss kommit hem från en låång promenad i Kstad city, vilket inte egentligen behöver ta så lång tid ;) ... Men men, ... Jag o Danne har gått runt o kollat lite snabbt i affärer, och tatt oss en fika på Trendi , där det denna gången fick bli en morotskaka, .. Gotti gotti ! 


Nu ska vi till Maxi, där jag ska handla lite godis , det är ju trots allt lördag, då kan man unna sig lite gott. :) Får se vad som händer senare ikväll, men lär bli en lugn lördag med tanke på vi ska upp tidigt imorgon och åka till Nova Lund ... :) 


Nu ska vi dra ... Hörs sen ! Puss


/ Oscar    

Lördag...

Lördagmorgon ! Och allt är lugnt !  = ) ..

Orkade aldrig ut o cykla idag, så tar och vilar från träningen både idag och imorgon , och det kan behövas ibland ..

Vädret är kanon idag med jaaaa, och det tackar man för . Det är 12e september, och så här fint väder ! Underbart . Man ska verkligen inte klaga .


Dagen idag ser annars lugn ut, ska till Kristianstad senare idag , där jag ska stanna över natten . För imorgon blir det shopping i Lund, eller ja, i Nova Lund ! =  ) ...


Nu blir det frukost ! Hörs senare ...


/ Oscar



Fredagkväll....

Ja, nu kan man väl säga att kvällen nästintill har nått sitt slut, och denna kväll har varit bra på alla sätt och vis ..
Kollade först på Idol , där det var en del duktiga personer med, som han snubben från Bosnien , som både sjöng vanligt och som sjöng opera, en riktigt stjärna ! Sen finns det ju alltid en del nötter med som tror dem Kan sjunga, men att dem låter som billarm och liknande är ju en annan femma ... 


Sen efter Idol har jag kollat på film, fick bli en gammal klassiker ikväll - Sandor Slash Ida , en helt okej film på en helt okej fredag .. = )  ...

Och nu kollar jag på brottning på Tv4 Sport, dem matcherna är ju äckligt uppgjorda så det är sorgligt att se . Haha, först "spöar" den ena så den knappt kan stå, sen får Plötsligt den "spöade" nya krafter och bara matar på med slag så han vinner matchen .. Aj aj aj , säger jag bara ... Och en fråga, hur kan folk sitta Live där inne på arenan o kolla på skiten ? Jag får inte ihop det ...  


Nu blir det snart att göra sängen sällskap, ska upp rätt så tidigt imorgon o cykla en runda, får se vart cykeln och vägarna tar mig ; )... 


Höresss !! 


/ Oscar 

 

Fredagsmys....

Nu ikväll blir det att bara ta det lugnt, vilket kan vara skönt det också ibland ! ...


Så nu blir det Idol, därefter blir det väl att man slänger på nån film .. Man ska inte göra allt för mycket när det är helg ;) ...


Nu blir det Fredagsmys ... Puss på de !


Ha en trevlig fredag ..


Hörs senare ikväll !


/ Oscar



Bild från Gbg nu i Augusti , blöt efter Flume Ridern .. = )

Hur jag kom in i denna gymvärld...

Hade då tänkt berätta hur sagan om skivstängerna tog fart  , och om övriga idrotter jag har sysslat med. :

När jag var runt 9-10 år så testade jag på alla möjliga idrotter .. Det var allt från pingis, fotboll , innebandy , brottning osv osv .. Men det var inget jag ville fortsätta med i längden .. Så en dag provade jag på Tennis, och det fastnade jag för direkt. Dem första åren tränade jag hemma i Olofström, men med åren så blev jag bättre och bättre, och dem jag tränade med hängde inte med, inte ens tränarna , så jag sa upp mig från tennisklubben här hemma och bytte klubb till Hässleholm, där jag hade lärt känna båda spelare och tränare när man var ute och tävlade runt om i Sverige .. Så Hässleholm blev nästa stopp, där var jag också i något år och tränade med deras ungdomar / juniorer / seniorer , och trivdes kanon ! Samtidigt som jag tränade i Hässleholm så var det mycket med skolan samtidigt, mycket läxor , prov och skit som skulle skötas , så jag fick Tyvärr sluta åka och träna där med, med tanke då på skolan och att det var en bit och köra med ..

Så jag började o träna lite här hemma i Olofström igen , men det märktes mycket tydligt att dem som hade vart kvar och tränat här hela tiden inte tyckte om att jag var tillbaka .. Men jag sket i det, körde på med mitt race , tränade på som vanligt och hårt som fan, både på tennisplanen och med fysträningen ... Men efter ett tag så tröttnade jag på allt skit snack här i klubben så jag tog kontakt med en gammal tennispolare från Kristianstad, och han sa att han hade börjat i Åhus TK, och skulle höra om det fanns plats till mig också, vilket det gjorde ! Så jag började att spela för Åhus TK , där jag trivdes jätte bra ! Vi som var med i "Elitgruppen" fick åka på träningsläger i både Spanien och Tyskland , vilket verkligen var skit kul att få uppleva .. Vår fystränare i Åhus la in Styrketräning i programmet när vi körde fys, men då var det bara typ övningar som frivändningar , stöt och sånt, så man skulle få upp explosiviteten i kroppen, och det tyckte jag var skit kul. Så jag la även in andra styrkeövningar, som t.ex Marklyft, Knäböj och Bänkpress ...  Så jag la tennisen på hyllan efter många års hård träning med tennis och fys, och ville istället lägga all krut på styrketräningen ... 


Jag började med Styrkelyft när jag var 17 - 18 år,  och tränade och tränade nästintill så mycket jag kunde ute i styrketräningslokalen (när det inte var läxor och prov) , och det gav snabbt resultat , så dem jag tränade med där ute i lokalen tyckte jag skulle vara med i en nybörjartävling, .. Sagt o gjort, jag var med , satte nya rekord i Knäböj och Marklyft på första tävlingen, och fick blodad tand för det .. Så jag la ner ännu mer tid på att utveckla min styrka på att få ut maxeffekt när jag lyfte .. Så jag satte upp ett mål, SM ... Jag kommer ihåg att träningen innan SM var stenhård, både med tunga lyft, och med att hålla vikten i den viktklassen man höll sig i då, (67.5 kg) .. Så jag åkte upp till SM, som det året gick i Borlänge , och kom 5a .. Vilket jag inte var nöjd med, så jag ställde upp ett år senare på SM igen som det året gick i Jönköping, och det året vann jag ! Vilken känsla det var att få stå högst upp på pallen och ta emot alla applåder , magiskt ögonblick ! Ca en vecka senare hörde förbundskaptenen för Svenska Styrkelyftsförbundet Ungdomar av sig, och frågade om jag ville representera Sverige i NM (Nordiska Mästerskapen) , jag tackade givetvis Ja , och åkte upp till Säffle där NM hölls.. Där kom jag bara 2:a , och var besviken som fan .. Men det var bara att bita i det sura äpplet . Och sen i Juni / Augusti förra året så ville jag inte fortsätta att tävla i Styrkelyft , ..


Så nu är vi på gymmet, där jag försöker o hålla styrkan och formen vid liv så gott det går just nu ! Själv tycker jag att det går kanon, och att formen är på plats ännu, och även konditionen från Tennis tiden är bättre än den var då, (nästan ;) ) .. Så just nu håller jag på att träna på gym 4-5 ggr i veckan, och fys ca 3 ggr i veckan, och då blir det fysträning som Löpning, Intervaller, Cykling , eller bara vanliga morgonpromenader .. Och detta upplägg fungerar utmärkt för mig !  


Det var en liten saga om mig och mitt idrottande genom åren ! Hoppas det var intressant att läsa .. :p 


Hörs senare ikväll ... Nu blir det fredagsmys ! 


/ Oscar

  

Hemma igen...

Då är man hemma igen från gymmet, och det gick bra ... Körde igenom kroppen lite lätt idag , så den kan vila nu från gymmet Hela helgen ... Körde dock bara överkroppen idag, med tanke på att benen kommer få sig en rejäl omgång imorgon när jag ska ut o cykla en långrunda ..

Övningarna jag körde var :

Axlar :

Hantelpress - 4 set - 8/10 reps
Sidolyft med handtag - 4 set - 8/10 reps
Baksida axlar med hantlar - 4 set - 8/10 reps
Baksida axlar i cablecross maskin - 4 set - 8/10 reps


Rygg :

Skivstångsrodd - 4 set - 8 reps
Latsdrag smaltgrepp - 4 set - 8 reps
Latsdrag brettgrepp - 4 set - 8 reps
Ryggresningar - 4 set - Max


Bröst :

Militärbänkpress - 4 set - 8 reps
Hantelflyes - 4 set - 8 reps
Cablecrossmaskin - 4 set - 8 reps


Armar Bicep/Tricep :

Bicep :

Skivstångscurl rakstång - 4 set - 12 reps
Hantelcurl - 4 set - 12 reps
Hammercurl - 4 set - 12 reps

Tricep :

Pushdown med brettgrepp - 4 set - 8/10 reps
Pushdown med rep - 4 set - 8/10 reps
Bänkdips - 4 set - Max


Sen körde jag en övning mage, och det blev stående crunches med handtag , där körde jag 4 set  , 8/10 reps ... Och efter träningen gick jag en promenad på ca 30-40 minuter ute i det fina vädret som Kardio ...


Nu blir det dusch , sen kanske ut och sola lite ! :)


Hörs sen ! Puss


/ Oscar





The gym...

Käkade precis en tallrik med grööt, så gott det är !  Gröt är både nyttigt, och Gott ! :)


Nu blir det gymmet, får se vad det blir för nåt .. Men funderar på ett eventuellt helkroppspass , så kroppen får sig en genomkörare innan helgen ! :)


Måste bara säga en sak till, och det är om vädret ... Så otroligt fint väder vi har ännu, trots det är så kallad höst . Men ändå är det upp mot 20-25 grader om dagarna, vilket är underbart ! Man ska verkligen inte klaga på det fina som man har = ) ... Det var lite om vädret ...



Som sagt, nu blir det gymmet ! Hörs efter träningen ... 


/ Oscar 

 
Bild från förra året i April - Maj ...

Fredagmorgon....

Tjeena hej !

Idag är det äntligen fredag, och som det ser ut nu så blir det en lugn fredag .. Men det kan snabbt ändra sig . :p

Ska ner o käka lite frukost nu, sen blir det att köra ett litet pass på gymmet denna morgon, så har man hela dagen framför sig sen .. Och det kan ju vara skönt ...


Nu ska jag ner o käka Grööt, ..


Hörs sen ! Tjo hej ..


/ Oscar


Godnatt...

Nu hade jag tänkt gå och sova lite, ska upp rätt så tidigt imorgon och träna på morgonen, vilket också är skönt, så har man hela dagen på sig att göra annat ! Om man vill och orkar :p Får se vad dagen har att erbjuda imorgon :)

Ny dag - nya möjligheter .. Eller en klassiker , Nytt folk - nya möjligheter ! ;) 


Nu ska jag sooova ... Natti, hörs imorgon ! Pussi puss


/ Oscar

Skräckministeriet.....

Ikväll var det då andra delen av Skräckministeriet, och idag handlade det om Vampyrer och om en person som var med i den första Motorsågsmassakern ... Denna serien är väl sådär, är väl bra fakta och så, men jag vill att det ska vara mer kusligt .. = ) Men det kommer väl i några andra avsnitt får jag hoppas ! 


Imorgon blir det nog en rätt så lugn dag . Ska förmodligen ut till gymmet på morgonen o köra igenom kroppen lite lätt, eller tungt, det är hur jag känner . Det blir iallafall ett extra pass, och det är ju aldrig fel ! 


Såg på nån tvreklam innan ikväll att det har kommit ut ett nytt Guitar Hero , så det måste inhandlas ihelgen ! = )
Då blir det Rock ´n Roll in this house , Baby ...


Nu blir det att spela lite Tennis på PS3 , hörs sen !


/ Oscar



Idol...

Idag var det Idol igen ja , och som vanligt var det en massa nötter som tror dem kan sjunga, och sen även en massa som Kan sjunga ! Och dem gillar vi ! Jag tyckte om den killen som sjöng Walking In Memphis, och han killen som sjöng R Kellys låt :) Dem är med bland favoriterna tillsammans med Jon ! = )


Nu blir det att kolla på SVT2 , det är ju programmet om Spöken och allt möjligt som handlar om Skräck ... :p


Hörs sen ! ...


/ Oscar



Torsdags träningen...

Kom precis hem från träningen, och även denna träning gick mycket bra ! Känns kanon att träna... Just nu, sånt kan svänga fort ! ... Men det gör det inte för mig = ) .. Här är övningarna jag körde :

Axlar :

Militärpress fram (Smithmaskin) - 4 set  - 6 reps
Axelpress (Maskin) - 4 set - 6 reps
Sidolyft med hantel - 4 set - 6 reps

Militärpress bak (Smithmaskin) - 4 set - 6 reps
Baksida axlar (Maskin) - 4 set - 6 reps
Baksida axlar (Hantlar) - 4 set - 6 reps 

Traps med skivstång - 4 set - Max 


Därefter var det mage , och då körde jag två övningar .. 

Stående Crunches med handtag - 4 set - Max 
Sidolyft - 4 set - Max 


Sen blev det 15 minuters Kardio på löpbandet, blandat med gång i rask takt och löpning ... 


Nu blir det dusch, och därefter maaaaaat !  


Hörs sen.. Puss


/ Oscar  



Gymmet...

Ska ner och fixa till lite Proteindrinkar nu, en före träningen och en efter träning ! Proteindrinkar is for real men .. ;) 


Axelpasset närmar sig med riktiga stormsteg ! Oj oj oj ... 


Skriver efter träningen ... Hörs då ! Tjo !


/ Oscar



Mat...Ännu en gång



Har nästan precis fått i mig en halv tonfiskburk + lite Keso , och ett glas vatten ! Gott käk till en go person ;) ..


Nu börjar tankarna komma till träningen ikväll, och till axelpasset ! Kommer även där bli tunga vikter .. Nu är det krig mot vikterna ...  Kommer även bli magträning och lite Kardio ... !


Finns inga genvägar - bara hård träning !


Hörs sen .. Puss


/ Oscar

Mat...

Då har man precis käkat lite, nu blev det Kyckling och lite Ris .. Och en massa grönt ! Mycket dejligt .. = )


Nu ska jag slänga mig i soffan och bara slappa ! Snart käk igen ;) Och den gången blir det Tonfisk .. Gott !


Satt innan och kollade lite filmer på Youtube när tysken Dennis Wolf tränar  , han har en riktigt grym fysik . Jag tror han kan fightas om att vinna Mr. Olympia titeln iår ! Han är garanterat i topp 3 ..


Som sagt, nu blir det slapp time ! Hörs sen ...


/ Oscar



Joggingrunda och frukost...

Jajamen, joggingrundan gick bra , sprang 8 km - så det får väl räcka för idag som morgonkardio ! Och nu har jag precis käkat frukost , blev det vanliga - en tallrik Gröt, ett ägg, och lite juice (med lite juice menas Ett glas :p) .. 


Nu blir det att ta det lugnt till halv 6 ikväll, då väntar ett Axelpass ! Gott ! ..


Hörs lite senare ... Tja !


/ Oscar  

Godmorgon !

Idag är det Torsdag, vilket känns skönt ! Bara en dag kvar till fredag - och helg ...! Det gillas !!


Ska snart ut och springa en morgonrunda , kan bli rätt så gott idag med tanke att vädret är fint , och jag är pigg som fan denna morgon .. Dagen har startat bra med andra ord ! : )


Men .. Vi hörs senare !


/ Oscar

Läggdags...

Nu har det blivit dags att sova lite .. Ska ju som sagt ut och springa en runda innan frukost imorgon , så måste ha lite krafter till det ! :) Får se hur långt det blir, men siktar på runt 7-8 km .. En lagom runda ! 


Hörs imorgon ! Natti natti . . .



/ Oscar

Onsdags träningen...

Skrev ju innan att jag skulle skriva upp Benträningen jag körde tidigare idag.. Och schemat såg ut så här för dagen :

Ben :

Benspark - 4 set - 6 reps
Hacklift - 4 set - 6 reps
Sittande press (ett ben i taget) - 4 set - 6 reps
Bencurl (baksida) - 4 set - 6 reps
Sittande vadpress - 4 set - 15/20 reps


Sen efter det körde 3 magövningar , och dem var :

Mage : 

Benlyft - 4 set - Max 
Stående crunches med handtag - 4 set - Max 
Sidolyft - 4 set - Max

Därefter blev det Kardio, och Kardion idag fick bli 15 minuters intensiv cykling på motionscyklarna på gymmet ..


Imorgon väntar ett hääärligt Axelpass ! :)


Hörs sen ! Ciao ..


/ Oscar

Hemma...

Kom hem för ca ... en halvtimme sen, vilket är oerhört skönt ! Har inte vart hemma på hela dagen nästan ! .. Men men, det är sånt som händer !


Var hos frissan innan, tunnade ut håret en massa, och gjorde nya slingor ! = ) Blev fint .. Tycker jag iaf ;)


Nu blir det bara att ta det lugnt .. Imorgon blir det en joggingrunda på morgonen, senare på kvällen gymmet !


Hörs senare ...


/ Oscar


Sen uppdatering...

Ursäkta att jag inte har vart inne o skrivit på en stund, men har inte hunnit ! Är stressad som fan just nu, skulle bara hem o hämta bankkortet, sen åka o hämta morsan, sen köra till Khamn o kolla lite, sen klippa mig !

Uppdaterar senare ikväll efter jag har klippt mig.. Då kommer även träningen upp ! Kan ju då säga att Ben träningen gick bra idag ! Gott !! ....


Nu måste jag vidare ! Vi hörs senare ...

Puss !


/ Oscar



Frukost - Träning...

Nästan precis käkat frukost, och det blev samma som igår - en tallrik Gröt, ett ägg, och lite juice, en perfekt frukost ! :)

Nu blir det att åka ut till gymmet och köra ett Ben pass ! Kommer bli gott !


Hörs sen ! Puss ..


/ Oscar



Onsdag ...

Godmorgon !


Vaknade för en stund sedan , så ska ner o käka frukost snart ! Efter det blir det gymmet, och idag blir det Ben - Vader ! Grymt ...


Dags för frukost ! Puss


/ Oscar

Sleeping time...

Trötter, så nu får det bli o soova några timmar !


Sov gott, hörs imorgon !


/ Oscar



Kvällsmat...

Käkade för en liten stund sedan kvällsmat, och maten ikväll fick bli fyra stekta ägg , + lite Keso ! Ett härligt kvällsmål en tisdag ! ;) ...


Sitter just nu och lyssnar på musik, relaxa lite på kvällarna är ju aldrig fel .. Sitter just nu och lyssnar igenom lite låtar med E.M.D , (tro det eller ej) och dem har faktiskt en del shyssta låtar .. Faktiskt så har dem det ! En av deras bästa låtar är givetvis balladen - Alone, ... 


Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen, ska köra ett förmiddaspass på gymmet imorgon, eftersom senare på dagen / kvällen ska jag klippa mig !!! :P ..  


Hörs sen ! Ciao och Puss ...


/ Oscar 

 

Idol Jon...

Jajamen, nu har jag redan hittat min favorit i Idol 2009 ! Killen som målar , killen med dem svarta brillorna , mannen med litet m , Idol Jon !! Vilken lirare !! Han kommer gå långt ... Hoppas jag ...


Nu blir det käääk ! Ciao


/ Oscar

Idol..





Har inte hunnit käka ännu, fastnade vid Tvn och vid Idol ! Satan vad det finns många som sjunger bra, men även idioter som tror dem sjunger bra ! Skrattretande och se :D Haha ! Dem här första programmen är dem bästa, när man får se alla som gör bort sig ! = )

Det är nog som man säger - Skadeglädje är den sanna glädjen ! ..


Nej, nu blir det Tvn igen, därefter käääk ...


Puss så länge !


/ Oscar

Tisdagsträning...

Kom hem från gymmet för en stund sen, och det gick kanon ! Körde Rygg och Bicep , jobbiga pass ger bra resultat ! ;) .. Övningarna vi körde :

Rygg :

Marklyft - 4 set - 6 reps
Chins - 4 set - Max
Sittande rodd (smalt grepp) 4 set - 6 reps
Latsdrag bakom nacke - 4 set - 6 reps


Eftersom man får in Bicep i dem flesta ryggövningarna så körde vi bara två st övningar för Bicep. Och dem var :

Bicep :

Skivstångscurl med EZ-stång - 4 set - 6 reps  
Scottcurl - 4 set - 6 reps

Därefter körde vi Mage ...

Nu blir det en välförtjänt dusch, därefter käka lite ... = )

Hörs senare ikväll .. Haj !

/ Oscar


Mat...Igen

Tonfisk, fiskarnas fisk, god att äta - både direkt från burk, och lite tillagad. Nu fick det bli Tonfisk direkt ur burk, vilket fungerar alldeles utmärkt !  Men denna gången blev det utan Keso ..

Om ca en och en halv timme är det dags gör gymmet, och på schemat idag står det Rygg och Bicep .. Kommer bli ännu ett rövarpass, men det gillas !

Och vikterna kommer bli tunga ! Stora vikter - Stora muskler , Thats it !


Hörs senare .. Hej !


/ Oscar

Mat...

Har precis käkat lite mat, nu fick det bli lite Tonfisk , Keso och ett glas vatten ! Gotti gotti .. !

Nu blir det att vila en stund .. Sen käka lite Tonfisk igen, innan det är dags att bege sig till gymmet..


Puss så länge !


/ Oscar


Gott käk ...


Intervaller...

Var ute tidigare imorse och körde ett intervallpass före frukost , och satan så jobbigt sån träning är ! Men ska det bli resultat så måste det vara hård, hård träning ! Finns inga genvägar ! No Pain ...


Frukosten bestod av en tallrik Gröt, ett ägg, och lite juice !


Nu blir det att ta det lugnt tills träningen ikväll på gymmet, ..


Hörs sen , Ha det !


/ Oscar



Tisdag...

Godmorgon !

Idag är det tisdag, och det innebär antingen jogging eller intervaller .. Och idag hade jag tänkt köra intervaller, så istället för att vänta tills ikväll med det så får det bli på morgonen istället, så förbränningen kommer igång ordentligt.. Och ikväll blir det gymmet igen, Underbart ! =) 

Ska göra mig i ordning nu, sen bege mig ut o köra slut på mig redan på morgonen .. Kommer inte sluta bra den här dagen ;) ..


Hörs sen !


/ Oscar

Sömnig..

Precis som bilden säger : Måste sova, Jag är trött ! Det stämmer in perfekt .. Sååå , ja .. Vi hörs imorgon , och sov så gott .. Natti !

/ Oscar


Topp 5...

Sitter vid datorn och lyssnar på musik, musik är det bästa som finns .. (Förrutom gymmet) ;) .. Tänk o köra bil utan musik, att springa utan musik, att gå utan musik, att träna utan musik !! Nej, musik är A och O för en toppen dag ! 


Och just nu så är mina Topp 5 låtar dem här :

Takida - As You Die

Takida - The Things We Owe

Shakra - Who´s Got The Rhythm

Cascada - Evacuate The Dancefloor

Coheed & Cambria - The Running Free

Så ser Topp 5 listan ut just nu ... Mycket bra låtar om jag får säga det själv ;) ..

Nu blir det fortsätta o lyssna på some music , innan det är dags för sängen ! Hörs sen ..

 

/ Oscar

 

 


Family Guy...





Den senaste tiden har jag följt serien Family Guy, och jag tycker verkligen om den serien ! Skämten är riktigt råa, och riktigt sjuka. Ibland är det liite överdrivet, men .. Det är ju nästan alla serier, t.om Simpsons. = ) 


Imorgon kommer ett nytt avsnitt av Family Guy, kl 20.30 på Kanal 6 . Får inte missas ! 


Ikväll blir det att lira några matcher på NHL 09, en lugn måndags kväll efter ett hårt träningspass ! :) 


Skriver mer senare .. Puss så länge 


/ Oscar  


Måndags träningen ...

Kom precis hem från träningen, och faan vilket pass det var ! Jag o Danne körde verkligen slut på oss själva, vilket kändes riktigt gott ! Vi körde då Bröst och Tricep idag, och upplägget såg ut så här :

Bröst:

Bänkpress - 4 set -6 reps
Hantelpress (Snelutning) - 4 set - 6 reps
Cablecross (Stående) - 4 set - 6 reps


Tricep :  

Smalbänk - 4 set - 6 reps
Pushdown (Smalt grepp) - 4 set - Max
Pushdown (Brett grepp) - 4 set - Max

Därefter tog vi 15 minuter på löpbandet, där vi både gick i rask takt och sprang i 5-10 graders lutning... Så det fick bli Kardio passet för dagen ! :)


Nu blir det dusch, därefter kääk ... Potatis och fisk, Mumsi ! ..


Hörs senare ikväll ! Ciao ..


/ Oscar


 

 


Gymmet...

Dags att fixa proteindrinkar, sen bär det av mot gymmet !! 


Hörs efter träningen !


/ Oscar


Gammal bild från när jag tävlade i Gbg 08, sista tävlingen ...


Mat...

Har precis käkat ytterligare lite tonfisk, tog halva burken innan idag, sen resten nu .. Smakade bra ! 


Nu ska jag kolla lite på tv, får se om det är nåt att glo på ..  


Gymmet närmar sig med stormsteg ! =) 


Ha det så länge . Puss

 

/ Oscar

 


Måndag ...

Sitter här och lägger in lite nya låtar till iPoden, vilket kommer behövas nu när man ska sätta igång med morgonpromenaderna på allvar ... Nu ska det börja tränas på allvar ! :)


Ska alldeles strax käka lite Tonfisk (i vatten , såklart) därefter bara ta det lugnt, och ladda upp inför gympasset
ikväll ! Kommer bli grymt ... 



Hörs senare !


/ Oscar




Soooova ...



Trött som ett svin, så ska därför gå o soova nu ...


Sov så gott, för det ska jag göra ! 

Hörs imorgon .. Puss o kram


/ Oscar

Takida...

Då har man kollat klart på en JB rulle, och det fick bli Tid För Hämnd .. Jag tycker den är en av dem bästa Bond filmerna som har gjorts, är action i nästan hela tiden ! Helt perfekt .. :) 


Sitter och lyssnar på en av Takidas senaste låtar, The Things We Owe heter den, och den är verkligen en av dem bästa låtarna dem har gjort, och som har gjorts nu .


Så om du / ni vill ha en kanon låt och lyssna på denna kväll innan veckan börjar igen, så har ni här ett kanon tips på en kanon låt ! ;) Lyssna , och njuuut !


Har riktigt stora funderingar på att gå o lägga mig i vettig tid idag, så man är utvilad till träningen imorgon , det kommer garanterat behövas. :) 


Hörs sen .. Bye så länge ..


/ Oscar








Träningsprogram...

Har precis suttit ner och skrivit ner ett nytt träningsprogram som jag och Daniel ska börja o köra nu snart .. :) Och jag blev faktiskt riktigt nöjd med det, så får se vad the boss säger imorgon när han ser det ;) Haha .. Det kommer iallafall bli tungt, mycket tungt !! Och det gillar vi . Nu blir det Blod , Svett och Tårar ! 

Sa innan att jag skulle kolla på film , men har inte orkat med det .. Tills nu ...:p .. Så nu blir det en JB rulle !


Ha det nice så länge . Puss


/ Oscar



 Danne & Jag ...

Fotboll...

Blev visst lite Sport idag med .. Kollade igenom kanalerna på tvn, och såg att AIK mötte Häcken , så kollade på den matchen ! Och fan vilken match det blev ... AIK fick straff i förlängningen, och satte därmed spiken i kistan och vann med 3-2 .. Så nu är AIK i final i Svenska Cupen, och får möta vinnarna av Helsingborg eller Göteborg ! :)


Nu blir det att slänga på en film, blir förmodligen en gammal James Bond rulle ! = ) ..


Hörs sen .. Ciao !


/ Oscar



Söndagsträning ...

Var ute på gymmet tidigare idag, och körde igenom kroppen lite lätt... Hade tänkt att öka vikterna lite smått nu igen, och det börjar redan på måndag ! :) Med bröst och triceps på programmet .. Kommer kännas fint ! 


Nu blir det bara till att ta det lugnt, sitta lite vid datorn o kolla runt lite, kolla på tv och se om det är nåt kul där , annars blir det väl tll att slänga på en film ... Det är ju som sagt Söndag - alla tiders slappedag ! :)


Hörsss.. Ha det !


/ Oscar



Söndag...

Morning ...

Idag är det söndag, så idag blir det ett extra pass på gymmet ! Får se vad jag ska köra :) 

Käkade precis en fin frukost med yoghurt och lite musli .. Fin söndagsfrukost ! = ) ...


Ska kolla lite på tv nu innan det är dags att bege sig . 


Ha det så länge.. Puss


/ Oscar



John Blund...

Nu är det då dags att göra sängen sällskap igen, vilket känns väldigt skönt ! Nu ska John Blund komma på besök .. :p    


Ska drömma om alla vikter som ska upp imorgon ! ; ) 


Hörs imorgon .. ! Natti natti ... Puss


/ Oscar



Idrottenskväll...

Först vinst för Mjällby .. Och senare ikväll vinner Sverige sin Måste match med 2-1, och givetvis är det Kung Zlatan som avgör matchen !! Vilken man ... 

Man kan lugnt säga att detta är Idrottenskväll ... ;)


Sitter här och laddar upp lite smått inför gymmet imorgon ... Blir snart till o sova, :) 



Hörs senare .. Kanske :p



/ Oscar



Vinst ! ...

Jajamen, vinst idag för Mjällby med 2-1 .. Så gott att dem gjorde 2-1 när det var 1 eller 2 sekunder kvar av matchen !! Nu har ni Allsvenskan i era händer grabbar ! = )  


 

/ Oscar

Dröm...

Låg precis i soffan o vilade, och somnade in i kanske 15-20 minuter ... Hade en helt underbar dröm , den handlade om drömtjejen ! I detta fallet var det en brunett, mellanlång, och vältränad och snygg som få ! Jag och denna brunett gick på dejt, och den gick bra , senare satt vi på en båt och åkte till någon strand ... Satt där o käkade jordgubbar med champagne , vilket var underbart gott ! Allt var guld o gröna skogar tills jag vaknade .. Då blev jag irriterad - över att allt var en dröm .! .. :P


 

 

Ska ner o ta en Proteindrink nu ... Hörs sen ! Ciao ..

 

/ Oscar


Cykling...

För en stund sedan kom jag hem från cykelrundan .. Och fan så lång den blev .. :p Först till Svängsta , sedan bar det av till Mörrum, och därefter Gränum, och sedan hem ! Har nog aldrig varit så skönt o komma hem nån gång som efter denna turen!! Haha .. 

Nu blir det en duusch, sedan bara ta det lugnt resten av dagen ! Skönt .. :)


/ Oscar


Bio...

Åkte in till Kristianstad vid ca 16. tiden, skulle in o träffa Danne , Johanna & Emil , där vi skulle ut o käka innan Bion ... Vi käkade på ett ställe inne i stan som heter Take, och maten där var shysst ! :)

Så efter maten så blev det som sagt bio, och filmen vi såg var ; G.I. Joe - The Rise of Cobra , och den var helt okej faktiskt ! Mycket action, men vissa saker i filmen var lite väl , men men ... Thats lifeee ! = ) . Kvällen var rolig iallafall, och det är huvudsaken ! :)


Imorgon blir det en lååång cykelrunda på morgonen före frukost .. Sen är det vila resten av lördan, .. ! Lördagsmys.. :p   


Nu blir det till o göra sängen sällskap ! Godnatt,

/ Oscar






Dags o göra sig i ordning ...

Nu är det då dags att göra sig i ordning för kvällen ... Kläderna jag funderar o ha på mig är :

- Röda chinobrallor
- Svart Piketröja - Lacoste
- Svart Långarmad - Bläck
- Svart / grårandig höstjacka
, eventuellt mössa om det blir kallt ikväll ! :) 

Kommer förmodligen in en bild på outfiten senare ikväll när man har kommit hem ...


Ha det fint så länge, så hörs vi sen ! Puss Haj !


/ Oscar

Slappe....

Har nyss legat i soffan i nån timme o halvsovit, vilket var riktigt skönt... Ska om en stund köra o hämta morsan på jobbet .. Sen hem o fixa till sig lite, och sedan bär det ut på nya äventyr ! :)



Fredag...

Har precis kommit hem från gymmet, där det blev ett ben & axel pass + mage o Kardio. Och det gick väl bra , för o vara på morgonen .. :)  Så nu blir det bara till att slappa, .. Vilken är skööönt .. !

Övningarna jag körde idag :

Ben :  

Benpress , 4x12 
Hacklift , 4x12 
Knäböj , 4x12
Utfall , 3xMax 


Axlar :    

Militärpress fram , 4x10
Hantellyft åt sidan (sittande) , 4x10
Baksida axlar i cablecrossmaskin , 4x10
Militärpress bak , 4x10 

Därefter mage och 20 min Kardio ! Och en Gainer drink ! :) ..


 

 

Nu ska jag ta o duscha, ... Hörs senare !


/ Oscar


Torsdagkväll...

Jag tycker att sängen ser mycket inbjudande ut just nu ... Och jag är trött .. sååå, hörs imorgon efter gymmet ! = )

Godnatt, sov så sött ! Puss ...


/ Oscar 



Skräckministeriet

Då var det första avsnittet av Skräckministeriet slut, och ja .. Vad ska man säga ... I början var det inte så kusligt, men sen i slutet när dem började snacka om Selma Lagerlöf och om hennes spök "upplevelser" så blev det lite kusligare ... I nästa avsnitt handlar det om en person som har vart med i en skräckfilm , och även om Vampyrer ... Då får man väl sitta framför tvn igen o glo = ) ...

Sitter nu här & laddar upp inför imorgon, får bli gymmet på morgonen imorgon, eftersom jag ska iväg sen på kvällen.. På schemat imorgon står Axlar, Ben och Mage, och eventuellt lite Kardio efteråt :) ...


Nu ska jag kolla lite Byggarfilmer på Youtube ! .. Höreeees ..


Ciao !!


/ Oscar

SVT2...

Nu vid 21.30 på SVT2 så är det en ny serie som handlar om Det Övernaturliga ... typ ... Har för mig det iallafall, så ska sitta framför tvn då o kolla vad det är för något, kommer nästan till 100 % bli lite rädd ...;) .. Haha .. Programmet heter Skräckministeriet, och går i 8 delar ... :)

Uppdaterar sen om hur det var ..


Kvällens låt : Kings Of Leon - Manhattan 



Protein ..

Tidigare idag (ikväll) var jag nere o hämtade ut min beställning jag hade gjort från Gymgrossisten, och det som kom hem till mig var ; Gainer Pro, 4kgs Banansmak ... Så nu Äntligen är det dags o kötta på inne i gymmet, nu ska Blod, Svett, o Tårar fram på allvar !! Detta gillas oerhört !! = ) 


 The box ....

 

 Gainer Pro, ...

 

Nu är det dags för käk... Hörs sen ! Ciao ..

 

/ Oscar


Nya tag ..

Nu är det återigen dags o börja sätta fart på bloggen igen , vilket känns hyffsat bra nu ! Nu när man kan skriva ner allt om sin satsning till träningen och dieten ! Så alla tankar kommer kommer skrivas ner här, så man inte håller inne på något som irriterar en ..

Denna blogg kommer från och med nu handla mest om träning, men även om livet utanför gymmet, som umgänget med polarna och en del fest, (förhoppningsvis i nyktert tillstånd ;) ) .. 


Kommer uppdatera lite ikväll med !

Ha det !  / Oscar N

RSS 2.0