Stunder man aldrig glömmer....



När man har gått i skola 12 år, 12 hela år så är det klart att det sätter vissa spår efter sig.. När man tänker tillbaka på lågstadiet och mellanstadiet hur allt var beskymmersfritt , man tänkte inte på vad som skulle hända i framtiden eller något .. Sen började man på högstadiet, och tyckte skolan var skit .. Har nog aldrig haft det så tråkigt som på högstadiet . Därefter kom gymnasiet, och har aldrig haft det så roligt i skolan nån gång ! Vilken skillnad , helt underbart var det ! Så Studenten är något man aldrig glömmer , visst var det sorgligt, men lik förbannat så var det skit kul o sluta ! Ett minne för livet ..



Balen är nog något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv.. Alla förväntningar innan skjutsen kom o plockade upp mig och Måns, och när vi tömde champagne flaskan i bilen till vår baldejt, Haha .. Det är oslagbart ! Sen inne på Hotellet , alla som gick balen var så fina  , men det kanske berodde på att det var bal ? .. Käket var okej , men det som gjorde kvällen så lyckad var att alla var så nöjda o glada, var nog inte en enda person som var ensam den kvällen .. Alla hängde med alla, och efterfesterna var galna ! Student och Bal natten var riktigt sena nätter och tidiga morgnar , men fan så kul det var !!! Vill absolut göra om det ...



Nordiska Mästerskapen i Styrkelyft ... Det var en riktig häftig upplevelse , med tanke på att det bara var dem bästa i Norden som fick åka dit och lyfta .. Och att man fick coachning och hjälp av en Världsmästare gjorde ju inte saken sämre .. Men sen att man bara fick ett Silver med sig hem , det var en besvikelse direkt efteråt , med tanke på all hård träning man hade lagt ner innan NM . Men nu efteråt är man rätt så nöjd ändå , med tanke på att man kom så långt som att vinna SM, och komma med i Ungdomslandslaget , och vara med i Nordiska !



Thailand , det var / är verkligen ett minne för livet .. Folket där nere var ju helt sjukt snälla, dem ville hjälpa till med det lilla minsta , som att bära upp väskorna till rummet, öppna dörren åt en nästan varje gång man skulle in på rummet , dem tuggade nästan maten åt en  (Nej, så illa var det inte) men det var enorma service människor.. Och naturen, oj oj oj ! Man måste nästan åka ner o uppleva det själv för att förstå vad jag snackar om .. Havet var helt klart, inte nåt skit låg i det som här hemma i Sverige, varmt som f*n både på land och i hav .. Ärligt talat så var det himmelriket ! Vill absolut tillbaka ....


Detta var bara några höjdpunkter från mitt liv, men detta var dem som är allra närmast hjärtat ! Hoppas det smakade ! ; ) ..


/ Oscar  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0