Uppdatering från helgen...

Här kommer en bild ifrån igår , och där fick man sig ett riktigt gott skratt .



En utslagen stjärna ....


Mer bilder kommer förmodligen upp under dagen..


/ Oscar Nilsson

Tivolirock...

Då var då Tivolirock över, och fan så bra det var! Kvällen började med att vi såg Evergrey , sen började Timo Räisinen, efter det gick jag och Ante o käkade lite, därefter var det dags för Joddla med Siv, och efter den spelningen var det dags att se Petter, den spelningen var riktigt bra! Efter Petter kollade vi på Sahara Hotnights , och kvällen avslutades med Sabaton.

Sammanfattningsvis kan jag bara säga att Petter och Sabaton helt klart var bäst under kvällen! Och sen hade man ett underbart sällskap där inne med, Tack för en riktigt underbar kväll/natt !!!


Var någon av er på Tivolirock?


/ Oscar Nilsson

...........

Jag får ursäkta för två inlägg av "Vila" , känns rätt dumt att ha två som är likadana. Men det bjuder jag på!

...........

Jag får ursäkta för två inlägg av "Vila" , känns rätt dumt att ha två som är likadana. Men det bjuder jag på!

Lördag...

Igår fredag var verkligen en toppen dag! Först träning, och den gick suveränt bra, därefter direkt upp till Metallstugan och bada o basta, vilket verkligen var underbart skönt! Blev även grillning där uppe.. Så man ska verkligen inte klaga..

Och dagen idag kommer också den att bli lyckad, för idag är det Tivolirock i Kristianstad, där man kommer att vara med  underbara kompisar! Så det kommer en hel del uppdateringar därifrån!  


Här är en bild ifrån Metallstugan, ;



En and kom på besök.....


Vad ska ni göra idag Lördag?


/ Oscar Nilsson

Vila...

Nu är det dags att vila en stund innan det är dags att köra till jobbet... Hoppas ni får en trevlig kväll / natt , för det kommer jag att ha!


Sov så gott!


/ Oscar Nilsson

Vila...

Nu är det dags att vila en stund innan det är dags att köra till jobbet... Hoppas ni får en trevlig kväll / natt , för det kommer jag att ha!


Sov så gott!


/ Oscar Nilsson

Torsdag kväll....

Torsdag kväll, och det händer inte särskilt mycket.. Jag sitter här och väntar på att hämta min bror från träningen, och väntar på maaaaat! Är riktigt jävla hungrig ...

Såg dessutom nyss på 1408  , gammal film, men dock så bra! Den är rätt så skrämmande i vissa perioder...


Vad tycker ni om 1408?


/ Oscar Nilsson

Torsdag...

Idag vaknade strax innan kl. 2 , vilket var väldigt väldigt skönt! Så dagen har hittills bara varit att äta frukost, ta det lugnt en stund, sen tagit en joggingtur..

Och dagen idag kommer att bli lugn, och ikväll är det sista natten innan helg! Underbart...

Denna helgen kommer att bestå av att bada bastu, bada, träna, och umgås med dem närmaste. Jag tror denna helgen kommer att bli väldigt bra och lyckad! :)


Klippte mig även igår, så kommer kanske in en bild senare idag hur det blev..



Vad ska ni göra idag?


/ Oscar Nilsson

Sugen?

Är det någon mer som är sugen på att åka till Båstad denna veckan? Jag kan ej komma dit iår pga. jobb !!! Man har faktiskt lite ångest för det!.. Men men, får satsa på nästa år. :) Någon som ska med då?



Peppes Bodega, Båstad...


Nu är det dags att vila en stund innan det är dags för jobbet!




/ Oscar Nilsson

Tisdag...

Tisdag, och allt är lugnt!

Vaknade till vid halv 12 idag av att regnet pissade ner, men lyckades somna om och vaknade igen vid 1. Eftersom man har nattskift så måste man vila ut sig lite :)

Dagen idag har bara bestått av en joggingtur, sen bara tagit det lugnt. Ska nog snart gå och lägga mig i soffan och slänga på en film...

Här kommer det en bild ifrån helgen ;


Jag och Ante innan vi ska åka karusell...


Vad har ni gjort denna tisdag?



/ Oscar Nilsson

Måndag...

Måndag, och vad händer på en måndag? Jo, det händer inte så mycket..

Idag har jag bara vart ute på gymmet och tränat, och därefter bara tagit det lugnt.. Ska alldeles strax gå till soffan och vila i någon timme innan det är dags att bege sig till jobbet!

Men innan jag ska vila så hade jag tänkt att ladda upp en bild till från helgen, så håll till godo.



Jag och Elin, efter vi hade åkt en karusell som heter Booster...


Vad har ni gjort denna måndag?


/ Oscar Nilsson

Promenad...

Tidigare idag, efter åskvärdet var jag ute på en promenad i skogen nedanför huset, vilket var väldigt skönt och avslappnande! Det är sån underbar känsla att sätta i hörlurarna i öronen, lyssna på bra musik och bara gå på stigarna, inte en bil, det enda som kommer är folk som antingen springer, går själva eller går med sina hundar!

Alldeles strax blir det mat, och idag blir det Tacos , vilket nästintill är min favoritmat!


Här kommer en bild precis efter jag hade gjort mig iordning för kvällen igår:



Vad ska ni göra ikväll?


/ Oscar Nilsson 

Hej hej ..

Det var ett tag sen man skrev i bloggen nu, och ska sanningen fram så har jag inte haft tid med det nu på senaste.. Har varit mycket med jobbet, träningen, kompisarna och sånt ..

Det som har hänt annars är att jag har just nu visstids anställning på Volvo, där jag kör truck.. Jag har nattskift, vilket jag trivs väldigt bra med!

Sen nu ihelgen har det även varit en festival i Sölvesborg, som heter Killebom.. Och det var trevligt, man var där med gott sällskap och ja, allt var nästintill perfekt! Kommer kanske in någon bild därifrån senare under dagen..


Annars. .. Hur har ni haft det ?


/ Oscar Nilsson

RSS 2.0