Kväll...

Har precis gjort mig i ordning för ikväll. Fick bli lite orginellt, med en skjorta och jeans!


Snart dags att äta lite igen, därefter ut och kolla på majbrasan, sen åka till Karlshamn! :)


Vad ska ni göra ikväll?



/ Oscar Nilsson


image9


Jooodåå..

Träningen innan idag gick som väntat bra, har kommit in i en bra form nu när det gäller träningen!

Har efter träningen hunnit att äta lite, samt spelat lite Guitar Hero (IGEN). Så ska snart duscha, ska kanske även ner och sola lite innan man drar ut ikväll? Hmmm...


Den viktigaste frågan jag har i mitt huvud är vad jag ska ha på mig ikväll? Det är ett mycket svårt val..


Som sagt.. Duschen väntar! =)


/ Oscar Nilsson

Goförmiddag...

Vaknade idag vid 9 tiden, satte därmed på mig träningskläder, gick ut och gick en runda! Så satans skönt att ta en promenad innan frukost!

Ska snart cykla ut till gymmet och köra ett pass! Idag blir det rygg!


Valborg idag med, rätt överskattat, men ändå! Är inte så sugen på att dricka något ikväll, man kan ha kul ändå utan drickan? :)


Vad ska ni göra ikväll?


/ Oscar Nilsson


En vacker kväll..

Ja denna kvällen har ju varit mycket vacker, (verkligen inte!). Har mest suttit och kollat på biljard som sändes på EuroSport, och det var ju ingen direkt höjdare. Jag fattar inte hur biljard kan klassas som en idrott? Det som är såååå ansträngande.. Haha


Ska alldeles strax ta och stänga av datorn och spela lite Tennis på PS3et. Riktigt kul! =)


Sommarn är så sjukt underbar !!!



/ Oscar Nilsson



image8

Guitar Hero...

Guitar Hero måste vara ett av dem roligaste spelen som finns ärligt talat! Så sjukt jävla roligt så det finns inte... Lirade det i ca 1h sammanlagt, och tröttnar man? Aldrig!


Kvällen idag blir lugn, får bli lite tv eller film tittande senare ikväll, sen spela lite PS3. :)


Favoritlåtar förtillfället:

Volbeat - Danny and Lucy
Takida - Curly Sue
Sean Kingston - Me Love
Rihanna - SOS
One Republic - Stop and stare

Detta är bara ett urval av dem låtar jag tycker är bra! Men detta är just nu topp 5! 


Vad är er topp 5 förtillfället?


/ Oscar Nilsson 

Helg...

Nu är det helg! Och ska man inte klaga? Inte det minsta tycker jag. Tycker inte att det kan bli mycket bättre än så här just nu.

Måste bara säga det, detta kan inte bli för tjatigt, tycker iaf inte jag! Fyyyy fan vilket underbart väder det är nu!!!


Dagen idag har annars varit rätt så slapp, har varit ute och sprungit en runda efter skolan, sen bara tagit det lugnt! Varför anstränga sig mer än vad man behöver?


Ska lira lite Guitar Hero nu!! =)


/ Oscar Nilsson

Go kväll..

Dags att skriva i bloggen ännu en gång, börjar bli en vana nu!

En polare skickade innan ikväll en låt med Beethoven till mig, jag tänkte först : Va fan är detta för skit? Sen när jag hade lyssnat lite på den så kom jag fram till att det är skit, men ändå att det är rätt så okej relax musik, tex om man ska vila en stund eller något annat ! :)

Snart dags att sova nu snart med, är trött som f*n.. Finns en sak som är possitivt, det är sista skoldagen för denna veckan imorgon! Så det är nästan bud på att gå med ett leende på läpparna när man går till skolan imorgon! Haha

Naaahee, sängen ser ovanligt skön ut ikväll ...


Natti natti!


/ image7

Kväll....

Sitter återigen vid datorn och skriver i min kära blogg, vilket jag verkligen tycker är kul!

Spelade då PS3 innan, lirade lite Guitar Hero 3, samt Sonic the hedgehog. Guitar Hero gick bra, men på Sonic gick det anningen sämre på. :P


Snart är maten också klar, fixar till några ägg! Gott och nyttigt! =) 


Jag förstår varför inte jag kan ladda upp några bilder ??????



/ Oscar Nilsson

Måndag...

Började skoldagen 0815, slutade vid 11, eftersom jag var klar med uppgifterna vi skulle ha klara idag :).  När man kom hem blev det till att vila en stund, därefter cykla ut och träna! Och träningen gick mycket bra idag kan man säga.

Har nyss tagit en proteindrink, och ska alldeles strax gå och ta en välförtjänt dusch!  Efter duschen blir det lite spel på PS3, sen får vi se vad som händer...

Hur har er dag varit?

/ Oscar Nilsson




Helgen är över...

Denna helg har gått riktigt snabbt tycker jag! Har tillbringat denna helg med flickvännen, där vi nästintill bara har tagit det lugnt.. Vi har bla kollat på filmer, spelat lite tv-spel, varit ute och gått, samt varit ute och ätit god mat! :)

Nu är denna helgen över.. Men är snart ledig igen, pga Valborg! Men det gör absolut ingenting, man ska inte klaga...

Snart är det även studenten, utsparken är den 29e maj, rätt länge till, men tiden går ju så satans snabbt! Kommer bli så underbart roligt. :)


Vad har ni gjort ihelgen?


/ Oscar Nilsson

Hallå....

Blev ej så mycket bloggskrivande igår, pga jobbet. Började så som sagt vid halv 8 på kvällen, men istället för att sluta 0600 så slutade vi 0800, 2h längre än jag hade tänkt mig, men men, det gick det med...

La mig vid halv 9 tiden ungefär imorse, och vaknade vid lite efter 12. Trött ? Inte så farligt....


Har precis laddat ner en hel del låtar med den danska gruppen Volbeat, och jag har kommit fram till att dem är riktigt jävla bra!


Mer kommer.....


/ Oscar Nilsson

Snart jobb...

Har precis vilat i ca 1h nu, dels för att jag var trött, och sen för att jag ska vara uppe hela natten och jobba. Om en och en halv timme nu börjar man jobba, och jobbar därefter till kl. 0600 på lördag morgonen! Sängen kommer att vara riktigt efterlängtad!

Snart dags att äta lite, sen kolla på tv, därefter blir det att köra till jobbet.. 

Vad ska ni göra ikväll? 


/ Oscar Nilsson 

Skolan...

Sitter just nu i biblioteket på skolan och har Samhällskunskap, där vi håller på med "Så styrs Sverige", rätt så intressant faktiskt. Så ska in och kolla lite på riksdagens hemsida nu...

Helg om ca 1h !!! Underbart!!!



/ Oscar Nilsson

Vackert...

Ännu en dag med riktigt fint väder, detta börjar bli riktigt bra!

Sovmorgon idag igen, börjar vid kl 11, och slutar 14.15, rätt så skön dag! Knappt lönt o gå till skolan? :)



image6


Nu får det bli frukost, därefter göra sig i ordning lite..

Vi hörs!


/ Oscar Nilsson

Kebab...

Ikväll har jag varit riktigt onyttig. Beställde en kebabtallrik, aj aj aj, har nästan lite ångest över det! Men vaddå, man orkar inte äta sunt och nyttigt varje dag, Eller?

Rätt så tråkig kväll idag med, finns som sagt inte så mycket att göra. Så man får väl roa sig vid msn, skriva här i bloggen, lyssna på musik, och även ladda ner musik!


Vad ska ni göra ikväll?? Ge mig förslag ...


/ Oscar Nilsson

Mopeden..

Var tidigare idag i Mörrum och hämtade brorsans moppe, och tro det eller ej, jag klarade att köra hem den utan att varken köra på någon stackare eller bli påkörd av någon idiot. Så det var ju bra. 

Och nu har jag nästan precis varit ute och sprungit en runda i detta riktigt underbara väder! Våren är äntligen här!!!!!  Så nu blir det snart en efterlängtad dusch, därefter bara ta det lugnt.

Förresten, idag är det 1 månad till jag fyller år. Jag, Oscar Nilsson fyller 19 år!! Så då blir det en rejäl fest!


Blir mer bloggskrivande senare ikväll, så hej så länge !!


/ Oscar Nilsson 


 

Pisseprov..

Kom nyss hem från Alviva och pisseprovet. Provsvaret visade negativt! Så nu väntar man bara på besked var man ska jobba i sommar, spännande. :)

Och vädret är kanon idag med, kan det bli bättre? Skulle inte tro det.

Volvo ringde innan med, och frågade om jag ville jobba natt imorgon till lördag morgonen, och svaret fick bli ett Ja. Skadar ju aldrig med lite mer pengar. 

Sitter och väntar på farsan nu, vi ska iväg och hämta brorsans moppe i Mörrum. Så får bli till att jag kör hem den! Haha, hur det nu kommer att gå. 

Ska ut o sätta mig i en brassestol nu tror jag! 

Skriver mer senare... Så hej så länge! 


/ Oscar Nilsson
 

Morsning..

Jag måste börja med att säga: Fyyy fan vilket underbart väder det är nu!! Hoppas detta håller i sig nu, är så trött på regnet som var innan för någon månad sen eller när det var? Kommer ej ihåg sånt.

Sovmorgon idag, till 9.30, börjar då dagen med Naturkunskap, därefter är det håltimme, sen Svenska 12.20, sen slutar dagen som sagt vid 13.00, vilken skön dag! Speciellt med tanke på vädret. :)

Pisseprov med vid 14.00! Får inte gå o pissa när det är 3h kvar till provet, oj oj oj vad man kommer att ha panik! Men det är som man säger, livet är inte alltid en dans på röda rosor. 

Hörs senare! 

Ha en bra och solig dag!  


/ Oscar Nilsson
image3

Gokväll

Som jag nämnde innan skulle jag slänga på en film om det var lika tråkigt som innan, men gjorde jag det? Sällan! Jag har nästan bara suttit här och degat, kollat på lite videoklipp från youtube, suttit vid msn, och även laddat ner lite skön musik. Sååå nu snart blir det att kolla på tv, får se om det är något bra som man kan kolla på, annars blir det att göra sängen sällskap! Är trött.... 


Sovmorgon imorgon, börjar 9.30, och slutar 13.00, en mycket skön dag! Efter skolan blir det upp till Alviva där man ska göra ett kisseprov innan man får sin plats på sommarjobbet. Sommarjobbet blir samma som förra året, Volvo. Kommer tjäna mycket fina pengar...  


Vi hörs imorgon, och tills dess, ha det bra! 

/ Oscar Nilsson 

Kväll...

Detta måste nog vara den mest tråkiga kvällen under april månad alltså . Finns ju för fan ingenting att varken göra eller hitta på. Får väl bli att slänga på en film, eller bara sitta och ruttna här vid datorn och vid msn.

Är det någon annan som har lika tråkigt som jag?


/ Oscar Nilsson

Hej igen!

 På bild är Dorian Yates, saaatan vilken fysik den mannen har!


Träningen gick kanon innan! Skönt att det både träningen och vädret är på topp nu! Man ska inte klaga på det som är gott, eller ?

Var nyss i Mörrum med lillbrorsan och mamma. Skulle dit och hämta brorsans moppe, men nej då, vi får hämta den imorgon istället! Anledning? För det inte fanns någon försäkring på den. Jaja, inte mina beskymmer, så skit samma :)

Ikväll blir det bara till att ta det lugnt, kolla på tv, sitta lite vid datorn, bara relaxa helt enkelt. Får bli att ta en bit mat senare med :)

Hörs förmodligen senare ikväll ! Så till dess, simma lugnt!

/ Oscar Nilsson

Hallå

Åter en ny dag, och idag var det nationellt prov i svenska B, uppsats. Det gick bra tycker jag, fick ihop 5 sidor, och jag valde om att berätta om Big Bang! Rätt simpelt ämne, men men..

Dagen idag , snart gå och vila några timmar, därefter blir det gymmet. Idag är det rygg, biceps och triceps på schemat. 

Hur har er dag varit så här långt?


/ Oscar Nilsson


Hejsan!

Detta är mitt första inlägg i min blogg, så man är förmodligen lite ringrostig, men men ... Det bjuder jag på !

Iallafall, dagen idag har sett ut på följande vis; Skola till halv 2, skönt att sluta så tidigt när det är så fint väder, våren är på väg eller ? Efter det, stack ut till gymmet och körde ett pass, därefter hem o käkat lite, tagit en varm dusch, sedan bara tagit det lugnt . 

Har nationellt prov i svenska imorgon, är lite små nervös inför det. Men va fan, det är inget att vara nervös för, antingen blir det bra, eller så ... blir det mindre bra, det är ju dem alternativen som finns! 


Nu blir det ligga och sega framför tvn ett tag , så det var allt för denna gången! 

Ha det bra! 

/ Oscar N  

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0