Fredag kväll...

Har precis käkat en fin köttbitt med pommes, vilket var riktigt gott! Har varit ute i solen enda sen jag skrev här i bloggen senast, så det har varit ett tag, så nu ska man ta sig en välförtjänt dusch!... Ikväll kommer det som sagt att vara lugnt, ska slänga på nån film senare eller bara kolla på tv , .. 

Ser fram emot morgondagen !! =) 


/ Oscar N

Långfredag ...

Idag är det då långfredag, vilket känns som vilken fredag som helst.. Idag har jag än så länge vart ute i det underbara vädret och jobbat en del med den nya altanen som jag & farsan håller på att bygga, och det går framåt! Sen alldeles nyss har jag vart ute och sprungit en runda, vilket var väldigt skönt, med tanke att man kan springa i skjorts och linne! :)


Fredan annars idag kommer att vara lugn, med tanke man ska upp tidigt imorgon och åka till Jönköping, där det är Bilmässa inne i Elmia. Ser fram emot att se Filmbilarna! =)


Någon mer som ska upp till Elmia imorgon?


/ Oscar N

Comeback ...

Nu , Äntligen är det dags för comeback i bloggvärlden ! Var riktigt längesen man skrev i bloggen, men med tanke på att man har fullt upp nästintill varje dag så har tankarna kommit på andra håll, men thats life !

Det som är roligast just nu är Träningen, och Vännerna .. Vad skulle man göra utan gymmet, och vad skulle man göra utan vännerna ?

Och nu är Våren här , vilket är riktigt härligt! Och snart är Sommarn här, och det känns är mer än underbart !!!


Hur ser era planer ut för sommarn ?


/ Oscar N

RSS 2.0